Dit zijn de 5 haartrends voor deze herfst

Weg met die platina blonde tinten, op naar de warmte tinten!

Nu we gezellig met z’n allen aan het nazomeren zijn, is het misschien wel verstandig om alvast aan de periode hierna te denken: de herfst. Naast dat je waarschijnlijk een hele nieuwe herfstgardarobe gaat inkopen, zou je ook eens andere veranderingen kunnen overwegen… Een nieuwe coupe misschien?

Herfsttrends

Als we kijken naar de haartrends voor dit najaar, valt er meteen één ding op: warme tinten. Geloof het of niet, maar die ijzige blonde tinten gaan vanaf deze herfst dan toch echt de deur uit. In plaats daarvan zullen we meer goudblonde tinten terugzien. Om je alvast een kijkje te geven in deze warme tinten, hebben we een paar looks voor je op een rijtje gezet.

1. Honingblond

Heb jij blond haar en heb jij jouw lokken de laatste paar jaren steeds moeten onderhouden bij de kapper omdat je telkens voor de ‘platina look’ ging? Goed nieuws voor jou én je haar! Honingblonde tinten komen weer helemaal terug dit najaar. Naast dat deze haartrend to-die-for is, gaat het je ook heel wat ritjes naar de kapper schelen. Win-win dus.

 2. Koperen tonen

Heb je juist prachtig donker haar? Fris het dan wat op met wat koperen highlights. Je zult zien dat het je gezicht meteen een stuk sprekender maakt, waardoor jij helemaal ready bent voor de herfst.

3. Bronde balayage

Niet alleen koperen tonen zijn dit najaar een hit. Ook een bronde balayage is weer helemaal terug. Wel een handige tip voordat je in de kappersstoel gaat zitten: houd je balayage binnen twee tinten van je natuurlijke haarkleur. Hierdoor voorkom je namelijk een al te opvallende uitgroei.

4. Expensive brunette

Ben jij een brunette, maar wil jij een subtiele verandering ondergaan in plaats van de twee bovenstaande trends? Ga dan voor de ‘expensive brunette‘. Deze trend geeft je natuurlijke haarkleur een prachtige boost door middel van wat lowlights en/of babylights.

5. Vurig rood

Misschien is dit wel het gewaagdste lookje deze herfst. Toch is het de meest aangevraagde haarkleur van de afgelopen twee jaar. Ben je er toch over uit en ga je voor deze uitdagende look dit najaar? Houdt er dan wel rekening mee om de lokken levendig te houden door middel van een tonic masker.

Bron: Pure Wow | Beeld: iStock, Instagram @thefinest_hairsolutions

 

Laatste nieuws