Kates lieve woorden over de hereniging met Harry en Meghan

De 'Fab Four' komen weer samen in een periode van rouw.

Toen Harry en Meghan vorige week neerstreken in Engeland klonken de geruchten dat William en Kate er alles aan zouden doen om de Sussexes te ontlopen, maar het overlijden van Queen Elizabeth heeft het hele bezoek een andere wending gegeven. Afgelopen weekend verschenen de fab four voor het eerst in járen weer samen.

Onverwachte hereniging

William en Kate, sinds vrijdag officieel de Prins en Prinses van Wales, waren zaterdagmiddag samen met prins Harry en hertogin Meghan te vinden bij Windsor Castle. Tijdens hun langverwachte hereniging bekeken de twee bloemen en brieven die voor Queen Elizabeth waren achtergelaten bij het kasteel. Ook spraken ze zo’n 40 minuten met mensen die zich rondom het woonpaleis van wijlen de Queen hadden verzameld.

Beeld: BrunoPress

Samenzijn

De laatste keer dat de gebrouilleerde broers William en Harry samen waren gezien, was ruim een jaar geleden, bij de onthulling van een standbeeld van hun moeder. Sinds de Sussexes hun koninklijke taken hebben neergelegd, zijn ze ook nooit eerder samen met Kate en William gespot. Tot dit weekend dus. “Op zulke momenten moet je samenkomen”, vertelde prinses Kate over de langverwachte hereniging aan een familie bij Windsor.

Beeld: BrunoPress

Prins Harry en hertogin Meghan waren ten tijde van het overlijden van de Queen toevallig in Engeland, omdat ze daar een prijsuitreiking zouden bijwonen. Eigenlijk zouden ze vrijdag 9 september terugvliegen naar Californië, maar de Sussexes blijven nu in ieder geval tot aan de uitvaart van hun granny op 19 september.

Inspiratie en liefde

King Charles ‘herenigde’ zijn twee zonen, die nu al lange tijd geen warme band meer hebben, ook al een beetje in zijn eerste toespraak als koning. Daarin benoemde hij William en Kate tot de nieuwe Prins en Prinses van Wales, die volgens hem ‘een bron van inspiratie zullen zijn’ en sprak hij ‘zijn liefde’ uit voor Harry en Meghan.

Bron: Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws