Op deze lieve manier begroet Archie zijn ouders als hij uit school komt

Een suikerzoet ritueel bij de Sussexjes.

Archie, de zoon van prins Harry en hertogin Meghan, is alweer drie jaar oud. Dat betekent dat hij inmiddels al begonnen is aan onderwijs op een preschool in Montecito. Iedere dag halen Meghan en Harry hem op en de manier waarop hij hen begroet, is behoorlijk aandoenlijk.

Veel emotie

Onlangs had Meghan een in-depth interview met The Cut, voor The New York Times. Ze nam journaliste Allison P. Davis mee naar de school waar Archie momenteel al wat lessen volgt. Davis zag hoe Archie reageerde toen hij zijn moeder bij het hek zag staan. Volgens haar is zijn reactie erg aandoenlijk. “Hij is zo blij om haar te zien, hij blijft maar ‘mama, mama, mama’ roepen met dat jonge stemmetje van hem. Hij komt meteen naar haar toe rennen en laat zijn lunchbox zelfs op de grond achter. Ze geeft hem een enorme knuffel, waar zo veel emotie bij komt kijken dat ze allebei hun ogen dichtdoen.”

Ook Harry schijnt zo enthousiast te worden begroet door zijn oudste spruit. “We komen bij het huis aan en Archie springt de auto uit. Harry beëindigt net een telefoongesprek en Archie vouwt zichzelf om zijn benen heen”, schrijft Davis.

Belangrijke lessen

Naast de begroeting heeft Davis gezien hoe Meghan met haar zoontje omgaat in de auto op weg naar huis. “Als Archie vergeet om alsjeblieft of dank je wel te zeggen, wijst Meghan hem meteen op zijn manieren.” De hertog en hertogin leren Archie bovendien dat er veel ongelijkheid is op de wereld. “Ze leren hem dat sommige mensen in grote huizen wonen, anderen in kleine huizen en dat sommigen helemaal geen huis hebben. Ze hebben allemaal pakketjes met water en vruchtenrepen gemaakt om uit te delen. ‘Ik heb er eentje gegeten!’, zei Archie.” Bij een stoplicht gaf Meghan bovendien een tas uit de auto weg aan een dakloze man op straat, aldus Davis.

Archie en Lilibet hebben dus goede voorbeelden aan hun ouders, dat blijkt maar weer!

Bron: HELLO! | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws