Monaco reunited: Jazmin Grimaldi goes glam bij diner voor haar vader

Eindelijk konden vader en dochter elkaar weer een keertje zien.

Hoogwaardigheidsbekleders, royalty, en politici alike zijn op dit moment aanwezig in New York voor een bijeenkomst van de Verenigde Naties. En als je daar dan toch bent, kun je er maar beter je voordeel mee doen en ook direct even verre familieleden opzoeken, toch? Via haar Instagram deelt Jazmin Grace Grimaldi beelden van een glamorous diner ter ere van haar vader, Prins Albert.

Monaco in New York

Goed, prins Albert was dus neergestreken in the Big Apple voor een belangrijk overleg van de Verenigde Naties. En in het kader van beter een verre buitenechtelijke dochter dan een goede vriend (of hoe het spreekwoord ook alweer gaat), kwam Jazmin Grimaldi haar vader ook even opzoeken.

De oudste dochter van de Monegaskische monarch woont namelijk in de United States. Hier werkt zij aan haar acteer- en zangcarrière. En hoewel we daar niet heel veel over horen, zien we de Monaco-dochter wél regelmatig flaneren in glam – zoals het een echte Grimaldi betaamt, natuurlijk.

Feestje in de Lotus Club

In een vliegensvlugge collectie foto’s en video’s neemt Jazmin ons mee naar de feestelijke avond. Avondjurk met een vleugje sparkle? Check. De heurtjes strak in de lak? Check. Royals die medailles opgespeld krijgen? Check!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JazminGraceGrimaldi (@jazmingrimaldi)

Gesetteld in de States

We gokken dat we Jazmin en haar vader de komende tijd niet snel weer in dezelfde ruimte zullen zien. Waar Albert namelijk zijn dagelijks leven in microstaatje Monaco doorbrengt, is Jazmin inmiddels helemaal happy in de Verenigde Staten.

Mid-augustus kwam nog het nieuws naar buiten dat de prinses een optrekje had gekocht in de bekende heuvels van Hollywood. De 30-jarige actrice gaat in een rustige woonwijk wonen, maar hoeft zich niet te vervelen. Op een paar minuten rijden ligt de Sunset Strip en de populairste nachtclubs. Ook kan ze altijd even aanwaaien bij haar bekende buren.

En tja, mocht het haar daar echt niet bevallen: met één telefoontje zit ze in een privévliegtuig naar Monaco. Never a dull moment met La Grimaldi!

Bron: Instagram @jazmingracegrimaldi | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws