Zoet! Jazmin Grimaldi deelt kiekje uit de oude doos

'De magische jaren, voordat ik een beugel had.'

Jazmin Grace Grimaldi is in een gulle bui! Eerder trakteerde ze ons al op een zeldzaam kiekje van al prins Alberts kinderen samen, nu deelt ze nog een schattige tienerfoto uit het archief.

Harry Potter

Geboren in de jaren negentig? Dan heb je vast weleens uitgezocht in welk Zweinstein-huis je thuishoort. Zoals veel nineties kids is prins Alberts oudste dochter een groot Harry Potter-liefhebber, en deze week staat ze stil bij het twintigjarig bestaan van de populaire films over de tovenaarsleerling. “Een terugblik naar de jaren waarop ik op Zweinstein zat”, schrijft Jazmin bij de foto. “En je raadt het al, ik hoorde bij Griffoendor. De magische jaren (no pun intended), nog voordat ik een beugel had.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JazminGraceGrimaldi (@jazmingrimaldi)

Tienerjaren

Het had een foto van zomaar een Amerikaanse tiener kunnen zijn, maar de puberjaren van Jazmin Grace Grimaldi waren allesbehalve normaal. De kleindochter van Grace Kelly groeide op in Californië en ontmoette op haar elfde pas voor het eerst haar vader, prins Albert van Monaco. Een paar jaar later ontdekte ook de rest van de wereld wie haar vader was. “Ik was 14, stond op het punt om naar de middelbare school te gaan, toen in de media kwam dat mijn vader een dochter had, en dat ik het was”, vertelde Jazmin daarover aan Harper’s Bazaar. “Het is voor alle jongvolwassenen een moeilijke tijd, en het was wennen om plotseling in de schijnwerpers te staan. Maar ik wist dat het op een dag zou komen.”

Een aantal weken geleden dook Jazmin nóg verder in het archief en plaatste ze een foto van zichzelf als klein meisje. Cute krullenbol!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JazminGraceGrimaldi (@jazmingrimaldi)

Naast (oude) foto’s van zichzelf deelt Jazmin op Instagram ook graag foto’s van haar wereldberoemde grootmoeder, wijlen Grace Kelly. “Toen ik klein was, liet mijn moeder al foto’s van haar zien, maar ik begreep niet dat ze zo’n groot icoon was”, vertelde ze aan het tijdschrift.

Inmiddels woont Jazmin in New York City en werkt ze zelf als actrice, net als haar oma.

Bron: Harper’s Bazaar, Instagram | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws