Lachen: kinderen Kate & William reageren op verlovingsfoto

Prins George, prinses Charlotte en prins Louis waren behoorlijk verbaasd toen ze de officiële verlovingsfoto van hun ouders zagen...

Wanneer je als kind voor het eerst oude foto’s van je ouders ziet en denkt: huh, zij zijn dus óók jong geweest! Prins George, prinses Charlotte en prins Louis hebben ook door de familiealbums gebladerd, onthult prinses Kate.

Verlovingsfoto

Tijdens haar bezoek aan Wales vorige week werd Kate toegezwaaid met een vlaggetje waarop een van haar verlovingsfoto’s was te zien. Een succesvolle manier om de aandacht te trekken, want de prinses stapte op deze royaltyliefhebber af voor een praatje. “Oh my goodness, is dat van onze verloving?” horen we Kate zeggen in een TikTok-video van @mariahedges8. “We moeten hier altijd om lachen. Hoewel we elf jaar getrouwd zijn, zijn we al dubbel zo lang samen, dus dat is heel bijzonder.”

Een van de verlovingskiekjes van prins William en Kate Middleton. Beeld: BrunoPress

“De kinderen kijken nu naar deze foto’s en zeggen: ‘Mummy, wat zie je er jong uit!'”, lacht Kate.

De prins en prinses van Wales tijdens hun bezoek aan Wales vorige week. Beeld: BrunoPress

Terwijl wij toch eerder zouden verwachten dat ze zouden zeggen: “Maar papa, waar is je haardos gebleven?” We weten wel wie van de twee het meest veranderd is…

Schooluniform

Tijdens het bezoek aan Wales deelde prinses Kate meer anekdotes over haar kinderen. Zo complimenteerde ze een klein jongetje die zijn eigen stropdas had vastgeknoopt – iets waar prins George (9) nog even op oefent. “Knap van jou zeg”, aldus de prinses van Wales tegen een jonge fan. “Ik probeer het George nu ook te leren, want hij moet een stropdas dragen naar school. Ik probeer hem te laten zien hoe het moet.”

Sinds hun verhuizing naar het kleinere Adelaide Cottage heeft prinses Kate niet meer 24/7 een nanny over de vloer, en dat zal ze weten ook. Ze mag nu zélf iedere ochtend de kinderen in hun uniforms hijsen, de broodbakjes klaarmaken, haar kinderen naar school brengen en ondertussen nog stropdas-strik-lessen aan George geven. Die ondertussen tussen neus en lippen door ook nog zegt dat ze er nu niet meer ‘jong’ uitziet. Welke moeder herkent het niet?

Bron: People | Beeld: Brunopress 

Laatste nieuws