Victoria Beckham onthult waarom ze haar tattoo van David liet verwijderen

Een verwijderde tatoeage van je lover is zelden een goed teken...

Een breuk in huize Beckham? Het gerucht ging van wel, nadat bleek dat Victoria een tattoo met de initialen van David had laten verwijderen. Nu vertelt Posh Spice zélf waarom ze afscheid nam van dit stukje inkt.

DB

Jarenlang stonden de letters ‘DB’ op de pols van Victoria getatoeëerd, de initialen van hubby David Beckham. Ze liet de tattoo zetten in 2009, toen ze haar tienjarig huwelijksjubileum vierde. Maar vorige maand was het subtiele eerbetoon aan de voormalige voetballer opeens van Vics lichaam verdwenen. Zoals dat gaat in showbizzland, was dat reden genoeg om de geruchtenmolen aan te zwengelen. Was de modeontwerpster klaar met haar sportman? Was dit het einde van het sprookje voor de Beckhams?

Vic vertelt

“Ik had deze tattoos lang, lang geleden, maar ze waren niet zo verfijnd”, licht Victoria Beckham nu zelf toe bij de Today Show. “Mijn man heeft zoveel schitterende tatoeages en mijn kinderen ook, die zijn allemaal prachtig, die hebben ze door fenomenale artiesten laten zetten. Maar die van mij waren een beetje dik en ze bloedden een beetje en ze zagen er gewoon niet zo mooi uit”, aldus Victoria.

Weg ermee

“Ze begonnen te bloeden en kregen een soort blauwachtige kleur”, vervolgt Victoria. “Het zag er niet meer mooi uit. Meer betekent het niet. De media begonnen te speculeren of ik mijn man zou verlaten. Nee. Ik was gewoon een beetje klaar met die tattoo, zo simpel is het”, aldus de voormalige zangeres. Naast de initialen van David zijn ook de Romeinse cijfers VIII-V-MMVI van Victoria’s arm verdwenen, die stonden voor de datum 8 mei 2006, de dag waarop de Beckhams hun huwelijksgeloften opnieuw aflegden. Een derde liefdestatoeage, de tekst ‘Ik ben van mijn geliefde en mijn geliefde is van mij’ in het Hebreeuws, liet Victoria al eerder van haar lichaam halen. Inkt? Victoria lijkt er helemaal klaar mee. Maar met David? Nog lang niet!

Bron: Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress

 

Laatste nieuws