Knap koppel: zo ziet de partner van Barbara Sloesen eruit

Hoe zit het met het liefdesleven van de romcom-actrice?

Actrice Barbara Sloesen heeft de een na de andere rol te pakken in romantische films als Zwaar verliefd, Alles is zoals het zou moeten zijn, Verliefd op Cuba en Rokjesdag, maar hoe zit het eigenlijk met haar real life liefdesleven? Heel goed, kunnen we je alvast verklappen. Dit is namelijk haar leuke partner.

Kwestie van Geduld

Barbara Sloesen heeft er weer een prachtige filmrol bij! De actrice is te zien in de romantische film Kwestie van Geduld, die nu in alle bioscopen draait. Daarin speelt ze de rol van chef-kok Monica, die het Limburgse dorp Noorbeek verruilt voor het hippe Amsterdam om daar samen met haar vriend een nieuw restaurant te openen. Maar wanneer ze terugkeert naar haar geboortedorp, staat ze oog in oog met haar jeugdliefde. Je voelt ‘m al aankomen: ze ontdekken dat er alsnog iets speciaals tussen hen is…

Dankzij zulke hoofdrollen heeft Barbara op het witte doek al van alles meegemaakt op liefdesgebied. Maar hoe zit het met de romantiek achter de schermen?

Partner Joost

Jarenlang vormde Barbara Sloesen een setje met cameraman Max Houtman. De twee gingen in 2020 samenwonen en ook dacht de actrice na over kinderen. Voor haar jongere vriend was dat nog niet aan de orde. “Hij zit op de Filmacademie en is bezig met afstuderen. Dat is een heel andere focus dan een gezin beginnen,” vertelde Barbara destijds aan Story.

Hun relatie liep dat jaar ook op de klippen. Begin 2022 maakte Barbara bekend dat er een nieuwe liefde in haar leven is: Joost Hofman. Ook hij is geen onbekende van de televisiewereld, want eerder presenteerde Joost de talkshow RTL GP Magazine, over autosport. Gaat er nog geen belletje rinkelen? Op de volgende pagina zie je hoe Joost eruitziet!

Laatste nieuws