Knap koppel: zo ziet de partner van Barbara Sloesen eruit

Hoe zit het met het liefdesleven van de romcom-actrice?

Samenwonen

Joost en Barbara zitten op een roze wolk. Vier maanden na het begin van hun relatie merkten ze dat het zó goed zat, dat ze besloten om bij elkaar in te trekken, lieten ze weten aan RTL Boulevard.

Een heel grote stap, benadrukte Joost. Hij had namelijk niet verwacht dat hij zijn favoriete Amsterdamse buurt, de Jordaan, zou verlaten voor een vrouw. Maar voor Barbara had hij het wél over.

Samen op de rode loper

Het stralende paar is nu regelmatig samen te zien in lieve kiekjes op Instagram of op de rode loper.

Barbara Sloesen
Barbara Sloesen en Joost Hofman bij de première van Kwestie van Geduld. Beeld: BrunoPress

Media-carrière

Joost timmert zelf ook hard aan de weg in de entertainmentwereld. Zo werkte hij als media-expert voor artiesten en atleten, lezen we op zijn website. Hij mocht grote namen als Robin van Persie, Roel van Velzen, Jutta Leerdam en Diederik Gommers onder zijn klanten rekenen. Tegenwoordig richt de knappe vriend van Barbara zich op het maken van Nederlandstalige muziek. In de zomer van 2022 kwam zijn eerste single, Trammelant, uit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Barbara Sloesen (@barbarasloesen)

Barbara is apetrots op dit debuut van haar vriend. “Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe TROTS ik ben”, schreef de actrice over de single van haar liefde op Instagram. “You did it! Op nog heel veel trammelant met jou! Swipe en zie hoe knap hij ook is!” Lief!

Bron: FilmTotaal, RTL Boulevard, Shownieuws, Joost Hofman | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws