Dit is de partner van Miljuschka Witzenhausen

Televisiekok, presentatrice, socialmediaster, kookboekenauteur en sinds kort dankzij The Masked Singer ook zangeres: Miljuschka Witzenhausen heeft een glansrijke carrière in de schijnwerpers opgebouwd. Ook haar vriend kan goed met camera’s overweg, al staat hij liever aan de andere kant van de lens. Wij stellen hem aan je voor!

Groot gezin

Een groot gezin, dat was altijd de droom van Miljuschka. Vroeger wilde ze het liefst dan ook vijf kinderen, inmiddels heeft ze er twee. “Ik ben geboren voor het moederschap, denk ik weleens,” vertelde de televisiekok onlangs aan Libelle. “Ik wilde vroeger wel vijf kinderen. Wie weet komt dat er nog van, al lijkt vijf me wel een beetje veel.”

De presentatrice kreeg haar dochter Felina Stientje en zoon Rembrandt Tycho uit haar eerdere relatie met Tycho Veldhoen. Sinds een jaar of zes heeft ze echter een andere man in haar leven: producer Philip van Ierschot.

Foodfestival

Miljuschka en Philip ontmoetten elkaar voor het eerst in 2011 op het Food Film Festival, vertelde het koppel eerder in gesprek met Elegance. Miljuschka was er te gast, Philip stond met zijn camera in de keuken. Hoewel hij rechten had gestudeerd, lag zijn interesse eigenlijk bij koken en het maken van kookvideo’s. Klinkt als een match made in heaven voor foodie Miljuschka, maar de vonk sloeg niet meteen over. Ook niet toen ze elkaar een aantal jaren weer tegen het lijf liepen. “Ik dacht al snel: wat een leuk joch. Maar ik zag je niet als relatiemateriaal. Ik had wel andere dingen aan mijn hoofd. De relatie met de vader van mijn kinderen rommelde al een tijdje. Ik wist niet of ik verder met hem wilde.”

Een tijdje later besloten Miljuschka en haar toenmalige man toch te scheiden. Niet lang daarna werkte ze samen aan een tv-programma met Philip. En toen leek de vonk wél over te slaan. Benieuwd met wie de televisiekok haar leven nu deelt? Lees dan verder op de volgende pagina.

Laatste nieuws