Dit is de partner van Miljuschka Witzenhausen

Moeilijk begin

Miljuschka durfde in eerste instantie niet te vertellen over haar familie. “Ik was bang dat [Philip] weg zou lopen als ik de waarheid vertelde. Zie je het voor je? Dat ik zou zeggen: ik ben de dochter van Astrid Holleeder, de zus van de grootste crimineel van Nederland, ik ben zijn nichtje. Mijn moeder en ik kunnen elk moment vermoord worden.”

Daar had Philip in het begin inderdaad moeite mee. “Toen ik het eenmaal wist, begonnen goede vrienden op me in te praten. De een zei: rennen! De ander: waar brand je je vingers aan? En de volgende: je gaat toch voor de liefde, niet voor een achternaam?” Uiteindelijk luistert Philip inderdaad naar zijn gevoel. Gelukkig maar, want de liefde spat er nog steeds vanaf op de kiekjes die Mil op Instagram deelt. Ook shinen de twee regelmatig samen op de rode loper.

Philip en Miljuschka op het Gouden Televizier-Ring Gala 2022. Beeld: BrunoPress

Kinderwens

Of die vijf kinderen er nog gaan komen? Daar is het stel nog niet over uit. Philip voelt zich een echte vader voor zijn twee bonuskinderen. “Ik ben stapelgek op hen en zij op mij. Als ze niet bij ons zijn dan mis ik ze echt”, aldus Philip een aantal jaar geleden in een interview met Flair. “De vraag is voor mij niet of ik een kinderwens heb, want die is met deze twee echt vervuld, maar of ik zelf papa wil worden. Dat is eigenlijk puur een egoïstische keuze.”

Bron: Elegance, Flair, RTL Boulevard, Vriendin | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws