The Crowns Elizabeth Debicki vertelt over de iconische handtas van prinses Diana

Ook de actrice is trotse eigenaar van een Lady Dior handbag.

Elizabeth Debicki, de actrice die Diana speelt in het nieuwste seizoen van The Crown, loopt zelf ook rond met de iconische Dior-handtas die naar Diana is vernoemd. Wat zit er allemaal in haar Lady Dior?

Iconische handtas

Prinses Diana was de eerste die hem om haar arm droeg, maar inmiddels is de naar haar vernoemde Lady Dior-tas te vinden in de collectie van elke vrouw die haar modeklassiekers kent. Ook Elizabeth Debicki, die we sinds vorige week allemaal kennen als ‘Prinses Diana’ uit het gloednieuwe seizoen vijf van The Crown, draagt hem ook als ze niet op de set staat. “Ik heb er eentje voor op de set, maar deze is van mijzelf”, legt ze uit in een nieuwe video uit Diors reeks In My Lady…

 

In de video onthult Elizabeth wat ze allemaal meedraagt in haar Lady Dior, van dagboek tot leesbril. Zo leren we de Australische actrice zélf eens kennen op een leuke manier.

300 uur

Dat de actrice dol is op Dior, moge duidelijk zijn. Ook bij de première van The Crown schitterde ze in een creatie uit de Haute Couture-collectie van het modehuis. Twee mensen hebben 300 uur lang (!) gewerkt aan deze bustierjurk.

Behind the scenes…

Behind the scenes…Beeld: Dior

En op de red carpet!

Op de rode loper bij de première van The Crown. Beeld: BrunoPress

Diana’s garderobe

Elizabeth Debicki vond het een leuke bijkomstigheid dat het spelen van prinses Diana ook een hoop goede fashion opleverde. “Er is een look met een volledig wit trainingspak met cutouts en een pet. Ik zei: ‘Dat is het beste dat ik ooit heb gezien’,” vertelt de actrice aan Today. Ook de revenge dress die ze mocht dragen, heeft indruk gemaakt op Elizabeth. “Dat was ongelooflijk. Ze wilde absoluut een statement maken. Haar modegevoel was er een uit duizenden.”

Bron: Dior, Today | Beeld: BrunoPress, Dior

Laatste nieuws