Deze knappe dame is de vrouw van Epke Zonderland

De olympisch kampioen verwelkomde onlangs zijn derde kindje.

Vorig jaar hing topturner Epke Zonderland zijn rekstok in de wilgen: tegenwoordig is de wereldkampioen fulltime in zijn witte doktersjas te vinden. Toch is hij daarmee niet helemaal uit beeld verdwenen. Onlangs deelde de voormalig topsporter bijvoorbeeld het vrolijke babynieuws dat hij vader van een dochtertje is geworden. Hoe ziet Epkes gezinnetje er eigenlijk uit?

Nieuw leven

Niet alleen goud, maar ook een leuk papiertje binnenhalen. Tussen alle kampioenschappen en Olympisch Spelen door behaalde Epke Zonderland zijn diploma geneeskunde. Vorig jaar besloot de topsporter om zich volledig aan de sportgeneeskunde te wijden, maar dat betekent niet dat de Flying Dutchman nu helemaal uit beeld verdwenen is. Op Instagram deelt hij regelmatig updates over zijn leven, zoals de recente geboorte van zijn dochter Gea Sophie, roepnaam Sophie. Epke is ook de trotse vader van twee zoons, Bert (2018) en Jan (2021).

Epke & Linda

Zijn drie kinderen verwelkomde Epke met de liefde van zijn leven, Linda Steen, die ook haar steentje heeft bijgedragen aan alle sportsuccessen van haar man. In 2015 ging Epke voor haar op één knie in Marrakesh, maar hun huwelijk vierden ze ‘gewoon’ in sportstad Heerenveen. “In 2016 ben ik getrouwd met mijn geweldige vrouw Linda Steen. Wij hebben elkaar ontmoet in 2010 en zij is ontzettend belangrijk geweest voor de successen die ik heb beleefd in mijn turncarrière,” aldus Epke.

Op Instagram deelt Epke regelmatig lieve foto’s van zijn jonge gezin. Ook Linda showt haar happy family vaak op haar feed. Zo trakteerden de twee vorige week op dit leuke kiekje om de komst van dochter Sophie aan te kondigen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Epke Zonderland (@epkez)

Hoewel familie- en vakantiekiekjes nu de boventoon voeren op de socialmediakanalen van Epke en Linda, hebben ook zij zo hun glamourmomenten gehad. Bijvoorbeeld tijdens het NOC*NSF Sportgala van 2018. Deze beauty weet goed hoe ze haar mooie blauwe ogen het beste uit de verf kan laten komen!

Epke Zonderland en Linda Steen op het NOC*NSF Sportgala 2018. Beeld: BrunoPress

Sportwereld

Linda Steen werkt net als haar hubby in de sportwereld, al doet ze iets héél anders dan geneeskunde. Op haar Instagram-profiel leren we dat ze werkzaam is binnen het sportbeleid van de gemeente Weststellingwerf. Of Epke hoopt dat zijn kinderen ooit in zijn voetsporen treden? “Turnen is een prachtige sport, maar het kan zomaar dat hij (zoon Bert, red.) een andere sport leuker vindt,” vertelde de voormalig topsporter eerder aan nu.nl. “Er zijn genoeg mooie sporten.”

Bron: Nu.nl, Instagram, Epkezonderland.com | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws