Zien: Guus Meeuwis deelt supportive gezinsfoto

'NEW YORK HERE WE COME!'

De familie Meeuwis takes over New York! Zanger Guus Meeuwis is op dit moment in New York waar hij twee keer heeft mogen optreden in de Webster Hall. En aan support geen gebrek, want het hele gezin van de zanger is gezellig mee om hem aan te moedigen tijdens zijn Amerikaanse debuut, zo is te zien op Instagram.

New York

“Koffers ingepakt, Dolly met de allerbeste oppassers in huis, brengels geoefend, petjes op, London, Paris, NEW YORK HERE WE COME!”, schreef echtgenote Manon Meeuwis zes dagen geleden op haar Instagram. Maar niet alleen Manon is van de partij, zo is te zien op de foto. Ook dochter Sarah en zonen Jules en Teun hebben hun koffers gepakt om hun vader te vergezellen tijdens zijn trip naar New York.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Manon Meeuwis (@manon.meeuwis)

Niet de eerste keer voor Guus

Dit is echter niet de eerste keer dat Guus buiten Nederland optreedt. Zo heeft hij al eens eerder shows gegeven in Olympia in Parijs en in de Royal Albert Hall in Londen. Over die ervaringen was de zanger ook erg enthousiast. Het publiek had namelijk geen idee en wisten niet wat ze zagen toen een aantal Nederlanders de hele zaal op z’n kop zette. In Londen was het bier zelfs al op ín de pauze. Maar ja, wat is een Nederlands optreden dan ook zonder bier?

Kraantje Pappie & Thomas Acda

Guus was ditmaal niet de enige die het Amerikaanse podium in Webster Hall betrad. Niemand minder dan goede vrienden Kraantje Pappie en Thomas Acda vergezelden de zanger op het podium, iets waar Guus heel erg trots op is. “Dankjewel lieve vriend @kraantjepappie. Ik word altijd zó blij van jouw hoofd naast me op het podium”, schreef hij onder andere bij een foto met Kraantje Pappie. Ook vriend Thomas Acda werd in het zonnetje gezet: “Al 25 jaar komen we elkaar tegen op allerlei podia. […] En dan nu in New York!”, schreef hij trots.

Bron: Instagram (@guus.meeuwis) | Beeld: Brunopress, Instagram (@guus.meeuwis)

Laatste nieuws