Déze BN’er is de partner van Elise Schaap

Ook is Elise zeer binnenkort weer op het witte doek te bewonderen.

We zijn weg van Elise Schaap om haar veelzijdigheid. In de TV Kantine steekt ze de draak met verscheidene BN’ers, terwijl ze in de Netflix-hits Undercover en Ferry een heel andere kant van zichzelf laat zien. Zo ook in de nieuwe dramafilm Stromboli, die vanaf volgende week draait. Maar wist je dat ook haar partner Wouter de Jong een geschiedenis in de acteerwereld heeft?

Stromboli

De boekverfilming van Saskia Noorts Stromboli is vanaf 3 november in de bioscoop te zien. Elise Schaap speelt daarin de rol van Sara, die met een koffer vol wodka aankomt op het Italiaanse eiland Stromboli. Ze zit met zichzelf in de knoop door haar verleden en komt dan plots op een retraite terecht, waar een bont gezelschap aan mensen die net als zij op zoek zijn naar iets samenkomen. Goeroe Jens zet de groep, en met name Sara, aan om met de demonen uit hun verleden af te rekenen.

Mindgym

Het is een nieuwe toevoeging op het indrukwekkende CV van Elise. Ook haar partner Wouter heeft een verleden in de acteerwereld, al zien we hem tegenwoordig niet echt meer op tv verschijnen. Zo speelde hij in Villa Achterwerk en was hij twee jaar te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden als Milan Alberts van 2002 tot 2004. Even graven in het geheugen dus, maar we hebben hem wel degelijk kunnen zien in onze favoriete soap. Inmiddels is hij niet meer regelmatig te zien op tv en verdient hij zijn brood als schrijver, spreker en trainer. Zijn boek Mindgym: sportschool voor je geest werd een bestseller.

‘Botte Rotterdammer’

Elise en Wouter zijn al achttien jaar samen, maar al die tijd niet getrouwd. Het stel ging voor een geregistreerd partnerschap. Aan LINDA vertelt Elise: “Dat is het meest onromantische wat je je kunt voorstellen. Die ambtenaar probeerde er nog wat van te maken, begon met ‘neem jij, Elise’. Ik zei direct dat-ie dat gedeelte mocht overslaan, want het was verre van een trouwerette. Ik ben misschien toch een iets te botte Rotterdammer.”

56ste Gouden Televizier-Ring Gala in Theater Carre, Amsterdam. Beeld: BrunoPress

Tot tien tellen

In juli 2015 kregen Elise en Wouter samen een dochter, Ava. Aan RTL Boulevard liet Elise een aantal jaar geleden weten dat de relatie tussen het koppel perfect in balans is. “We zijn elkaars yin en yang”, aldus Elise. Naar eigen zeggen brengt Wouter haar chaotische en licht hysterische karakter perfect in balans. Lief!

Bron: Grazia, LINDA.nl, RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..