Even loeren: dit is de prachtige vrouw van Daley Blind

Daley Blind is een van de sterren van het Nederlands elftal. Ook tijdens het huidige WK komt hij weer in actie, en wordt hij gesteund door zijn prachtige vrouw Candy-Rae Blind. Op de tribune, maar ook op de rode loper. Tijd om haar in de spotlight te zetten!

Daley & Candy-Rae

Daley wordt al enige tijd met een knappe dame aan zijn zijde gespot, en dat is ook niet zo raar. De voetballer en Candy-Rae zijn namelijk al meer dan tien jaar een setje en stapten in 2019 in het huwelijksbootje. Niet lang daarna verwelkomden ze hun eerste zoon, die de prachtige naam Lowen Dace kreeg. Een jaar daarna kondigde het stel de komst van hun tweede kindje aan. Begin 2021 werd dochter Lemae Lourdes Fiore geboren. Candy-Rae steunt haar hubby volledig en zit dan ook bij bijna elke voetbalwedstrijd te juichen.

Candy-Rae heeft een carrière als danseres en model, en hoewel ze prima door kan als voetbalvrouw, noemt ze zichzelf niet zo. Ze ziet Daley meer als een dansman, en dat juichen we natuurlijk alleen maar toe! Daarnaast is de brunette ontzettend populair op Instagram en heeft ze meer dan 37.000 volgers. Hier deelt ze foto’s van haar gezin, maar ook een hoop lieve foto’s met Daley en van haar werk. Maar ook zonder de glamour is het een schoonheid, zien we op de onbewerkte foto’s van haar date nights met Daley. Wat lief!

Ben je benieuwd hoe de knappe Candy-Rae eruitziet? Op de volgende pagina vertellen we je meer over haar en haar gezin!

Laatste nieuws