Harry & Meghan delen feestelijke nieuwe trailer documentaire

'We draaiden rond als een wervelwind.'

Het eerste deel zit erop, maar Volume II van de Sussex-documentaire laat nog eventjes op zich wachten. Om de tijd tot het tweede deel van de Netflix-serie te overbruggen, kregen we dit weekend een nieuwe trailer te zien!

Drama en…dansen?

We hadden een hoop juice verwacht van de Sussex-docu. Er werd beloofd dat de Netflix-samenwerking hun relatie met The Firm op scherp zou zetten, en dat er explosieve details voorbij zouden komen. Maar uiteindelijk bleek de eerste reeks afleveringen redelijk tam in vergelijking met de verwachtingen.

Zou de tweede helft van de afleveringen dan wel een dosis drama afleveren? Dat valt nog te bezien. Er is namelijk een nieuwe trailer uitgebracht voor Volume II, maar in plaats van de duistere kant van Buckingham, zien we hier juist een hoop feest, vertier en dans.

Eerste dans

“Ik wilde gewoon écht dat de muziek leuk zou zijn”, opent de trailer met Meghans stem. Samen met manlief Harry blikt ze terug op hun eerste dans bij de grote receptie na hun bruiloft. Met een feestelijke soundtrack zien we vervolgens een hoop kiekjes voorbijkomen van de royal receptie.

“We draaiden rond als een wervelwind, het was zó leuk”, vertelt de Duchess vervolgens. Ondertussen komen er onder andere foto’s voorbij van de Sussexes met Sir Elton John, en vrienden van het echtpaar. Leden van de Windsor-familie konden we dan echter weer niét spotten op de snelle montage.

Deel twee

Over het eerste deel van de documentaire zouden paleisbronnen volgens de Daily Mail al melden dat Charles en Camilla ‘niet bezorgd, wél moe’ waren van de Sussexes. Tja, probeer met zo’n vrolijke feest-trailer als dit nog maar eens moe te zijn, toch?

Het tweede deel van de documentaire verschijnt komende donderdag om klokslag negen uur ’s ochtends op Netflix. Wij zitten uiteraard klaar met een notitieblokje én de nodige popcorn.

Bron & beeld: Harry & Meghan, via Netflix

Laatste nieuws