Zien: prins William en prinses Kate delen zomerse kerstkaart met de kinderen

De casual kerstkaart van de Waleses is binnen!

Op de kerstkaarten die inmiddels in de bus vallen zien we kerstbomen, rendieren, sneeuwvlokken, kerstmutsen en alle andere heerlijke clichés die bij deze tijd van het jaar horen. Prins William en prinses Kate gooien het echter over een heel andere boeg. De Walesjes delen een kerstkaart waarop zomerse blote benen en casual denim de boventoon voeren. Wat een plaatje!

Casual kerstkaartje

Ieder jaar worden de kerstportretten van William, Kate en de kinderen weer een stukje informeler. Dinsdagavond gaven de Walesjes hun allernieuwste Christmas card vrij, een vrolijk kiekje waarop we het gezin aan de wandel zien. Stuk voor stuk lopen ze er lekker casual bij: sneakers, jeans, blote benen, losse lokken, een prins die een hand in zijn zak steekt…Een plaatje dat ‘we zijn zo lekker gewoon gebleven, ondanks onze nieuwe titels‘ schreeuwt!

Kerstkaart Kate en William
Beeld: Matt Porteous via BrunoPress

De foto is overduidelijk genomen op een zonnige dag (in de buurt van Kate & Wills nieuwe huisje in Windsor, gokken we), dus de kerstsfeer spat er niet bepaald vanaf. Al komen ze daardoor wel alle royalty-fans in delen van het Gemenebest waar de kerst in de zomer gevierd wordt tegemoet, zoals Australië. Heeft ook wel wat, toch?

Wat het dan wél weer helemaal typisch kerstkaart maakt, is dat William, Kate, George, Charlotte en Louis voor colour coordinated outfitjes gaan. Hemelsblauw, denim en wit vormen deze keer het kleurenpalet van de Walesjes. Prinses Catherine laat zien dat een skinny jeans gewoon nog kan anno 2022, wat Gen Z ook moge beweren, en combineert haar jeans met een elegante witte broderie anglaise blouse van M.i.h. Jeans die al een aantal jaar in haar kledingkast te vinden is.

Kate Middleton op de Chelsea Flower show in 2019. Beeld: BrunoPress

Poging #2

Vorig jaar verrasten William en Kate óók met een zomerse foto als kerstkaart, maar dat leverde hen een hoop kritiek op.

Het prachtige gezinsportret was namelijk gemaakt tijdens een vakantie in Jordanië. Dat lag nogal gevoelig, aangezien zulke verre reizen door lockdowns en andere maatregelen voor veel mensen vorig jaar nog helemaal niet mogelijk waren of niet als verantwoord werden gezien. Tja, een beladen onderwerp dat je misschien júist wilt vermijden aan het kerstdiner. Wat dat betreft spelen de Waleses nu op safe. En het resultaat mag er zijn, nietwaar? Happy Christmas!

Bron: Instagram @princeandprincessofwales, @eholmes | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws