Lief: dit is de bijnaam van Prinses Laurentien voor Eloise

Met de band tussen moeder en dochter zit het duidelijk goed!

Ze is behoorlijk actief op Instagram en TikTok, en zo krijgen we via gravin Eloise af en toe een klein kijkje achter de schermen bij de Oranjes. Gisteren onthulde ze onder andere welke bijnaam haar moeder, prinses Laurentien, voor haar gebruikt.

Moeder en dochter

We zien bij de zeldzame familie-uitjes van de Oranjes dat de familie bijzonder close is met elkaar. Dochters die regelmatig in de kledingkast van hun moeders duiken, zussen met matchende kettinkjes: het gaat er binnen de paleismuren gemoedelijk aan toe.

Gisteren deelde Eloise via TikTok een lieve set Stories op TikTok over de verschillende bijnamen die ze heeft, en hier kwam een zoet detail over de band tussen de gravinfluencer en moeder Laurentien naar buiten.

Elo, Elolo, Eloise

Zo geeft ze haar eigen bijnaam ‘Elo’ een score van zeven uit tien punten. “Leuker dan m’n hele naam, iedereen noemt me zo, nog steeds cute”, vertelt Eloise. Ook onthult ze dat ze de bijnaam ‘Anna’ gebruikt als ze uitgaat. “Zorgt dat geen random guys weten wie ik ben”, schrijft ze hierover. Ook deze bijnaam scoort een zeven.

Beeld: TikTok @everyusernameistaken

Maar haar favoriete nickname? Dat is ‘Elolo’. Die krijgt een negen en een half van de gravin, want: “Mama noemt me zo, is nog cuter dan Elo, en is persoonlijk”, somt ze op. De bijnaam is inderdaad bijzonder schattig – dat kunnen we alleen maar met de moeder en dochter eens zijn!

Gravinfluencer

Overigens laat Elo ook hier weer weten niet op haar mondje gevallen te zijn. Zo valt er in het bijschrift van de foto’s te lezen: “Oh, en dan heb je ook nog ‘gravinfluencer’ maar die krijgt sowieso een nul uit tien.”

Oei! Daarop kunnen wij alleen maar onze welgemeende excuses aanbieden aan de gravinfluencer. Die bijnaam zit inmiddels een beetje in ons systeem – maar misschien dat we het met deze reeks lieve alternatieven weer kunnen afleren!

Bron: TikTok @everyusernameistaken | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws