Fit het nieuwe jaar in? Zo pakt Meghan Markle het aan

Balance is key volgens de Duchess.

Wil jij dit nieuwe jaar een gezonde start maken? Dan draait het, volgens niemand minder dan Meghan Markle, om een goeie balans. De Duchess of Sussex staat natuurlijk bekend om haar zuivere huid en prachtige figuur en ze werkt dan ook hard om in shape te blijven. Dit zijn haar gezondheids- en fitnessgeheimen!

Investeer in jezelf

Meghan weet als geen ander hoe belangrijk je mentale gezondheid is. Volgens de Duchess staat tijd voor jezelf vrijmaken daarom op één. “Ik geef mezelf de luxe van niks-doen. We zijn allemaal ontzettend druk en houden zoveel balletjes omhoog, daarom zorg ik er voor dat ik altijd een uurtje neem om te ontspannen door tv te kijken, mijn hond te knuffelen of van een glas wijn te genieten. Het gaat om de balans”, vertelde Meghan aan Women’s Health.

Blijf gemotiveerd

Makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk en ook Meghan kent deze struggle: “Soms heb ik absoluut geen zin om te sporten, maar ik probeer mezelf er altijd aan te herinneren hoe goed ik me ga voelen na de work-out.”

Yoga

“Mijn moeder was een yoga-instructrice dus het zit echt in mijn bloed”, vertelt ze. Het is dan ook geen verassing dat yoga Meghans favoriete workout is. “Ik ben gek op een intensieve vinyasa les – maar nog beter is het als er hiphop uit de speakers komt en de les wordt gegeven bij enkel kaarslicht.”

Geen sportschool nodig

Volgens de royal hoeft je echt geen duur sportschoolabonnement aan te schaffen. “Ik doe het allemaal zelf”, deelde ze met Shape. “Ik doe DVD-workouts of ga een stuk hardlopen in de natuur.” Ook benadrukt ze dat het belangrijk is om jezelf te motiveren om te bewegen: “Dat is het halve werk.”

Haal eens diep adem

Goed op je ademhaling te letten, ook al is het maar voor een minuut, kan je helpen om tot rust te komen, laat Meghan weten. De Duchess geniet van “langzaam en mindful” ademhalen en geeft aan dat focussen op ademhaling een positief effect heeft op haar mentale gezondheid, schrijft Hello! Magazine.

Ga naar buiten!

Sinds Meghan terug is verhuisd naar California, heeft ze zich voorgenomen om meer naar buiten gaan. Vooral de natuur in om te wandelen met bijvoorbeeld een vriendin raadt ze aan. Niet alleen gezellig, maar ook nog eens goed voor je!

Bron: Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress

 

Laatste nieuws