Zara Tindall tot tranen geroerd in interview met manlief

De lovebirds zijn niet bang om hun emoties te tonen.

Toen Mike Tindall zijn eigen podcast lanceerde, hoefde hij niet lang na te denken over wie de eerste gast zou worden: zijn lovely wife Zara Tindall ging met hem in gesprek over haar paardensportprestaties, haar jeugd, kinderen én plannen voor de toekomst. En daarbij kon de kleindochter van Queen Liz het niet laten om een klein traantje weg te pinken…

Trevor Hemmings

Tijdens de gehele podcast is de genegenheid tussen Mike en Zara overduidelijk te merken. De lovebirds lachen veel, plagen elkaar af en toe en maken op een gegeven moment zelfs plaats voor tranen. Als Zara vertelt over haar passie, houdt ze het niet droog. “We zijn erin geslaagd om hem naar de Olympische Spelen te krijgen”, vertelt Zara over haar steun en toeverlaat Trevor Hemmings. “Hij had zoveel geweldige dingen gewonnen tijdens zijn racecarrière, en Grand Nationals en dat soort dingen. Maar om zijn gezicht op de Olympische Spelen te zien en die teammedaille te krijgen, was geweldig. En om hem iets terug te kunnen geven terwijl hij me zo lang heeft gesteund, was ongelooflijk”, aldus Zara.

Pittige discussie

De kleindochter van Queen Liz stapte in 2011 in het huwelijksbootje met Mike – die, gezien zijn sportieve verleden als professioneel rugbyspeler, Zara’s passie voor ruitersport maar al te goed begreep. Dat de twee hun competitiviteit delen, wordt alleen maar duidelijker wanneer Mike en Zara in de podcast debatteren over wie van de twee de betere atleet was. “Ik heb meer medailles”, begint Zara lachend. “Ja, maar ze geven je deelnamemedailles”, grapt Mike op zijn beurt. “Gouden medailles zijn geen deelnamemedailles”, bijt Zara terug. “Nee, dat is waar, ik geef je die twee… Vier… Zes”, geeft Mike dan toe.

zara-tindall
Beeld: Brunopress

Nieuwe doelen

Ouders Anne en Mark Phillips maakten beiden furore als doorgewinterde ruiters, en bij Zara Tindall werd de liefde voor de ruitersport er dan ook met de paplepel ingegoten. Haar tomeloze inzet wierp echt zijn vruchten af toen Zara in 2012 haar intrede maakte bij de Olympische Spelen in Londen. Haar nieuwe doel? De Spelen in 2024, natuurlijk. Of we haar daadwerkelijk zullen zien bij de volgende editie van het grootste sportevenement van de wereld, is nog even afwachten. Zara is inmiddels natuurlijk moeder van drie kinderen, en we all know dat dat op zich al zwaar genoeg is. Maar Zara kennende – oké, wetende wie het is – zal ze er alles aan doen om over een jaar te stralen in het Olympisch zadel. Wij zijn benieuwd!

Bron: HELLO! | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws