Kate Middleton showt slimme én betaalbare stijlhack

Het zal niet lang duren voordat dit kledingstuk uit de schappen vliegt!

Kate is helemaal back to business. Zat ze vorige week nog met de lokale kinders in de knutselhoek, deze week is Kate druk met vergaderen. En dat doet ze in stijl met een bijzonder handige kledinghack!

Business chic

De Princess of Wales houdt zich graag bezig met kinderen. De stroom kiekjes die we krijgen van de royal tussen de allerjongste generaties is bijna eindeloos, en la Middleton maakt zich op verschillende manieren hard voor organisaties die zich richten op kinderen en jonge moeders.

Ook een officiële meeting, die gisteren plaatsvond, stond helemaal in het teken van de kleintjes. De vergadering in Windsor Castle draaide namelijk volledig om haar Royal Foundation Centre for Early Childhood. Je kunt de prinses duidelijk wel uit de knutselhoek halen, maar de knutselhoek niet uit de prinses.

kate middleton
Een scherpe blazer, subtiel golvende lokken en een notitieboek in de aanslag: Kate means business! (Beeld: Brunopress)

Stijlhack

Bij de meeting kwam Kate uiteraard in een piekfijne business chic outfit opdagen. Bij wijze van uitzondering ging zij dit keer niét voor een coltrui, maar voor en luchtige witte blouse – hoewel dat ook niet helemáál juist is.

Hello! Magazine weet het overslagshirt van de Walese namelijk te duiden als een subtiele bodysuit van het merk Holland Cooper. Een strak onderkantje met een stel drukkers in ’t kruis zorgt ervoor dat het shirt van de prinses altijd goed blijft zitten. Wel zo handig! Bij een officiële meeting de koninklijke handjes half in je broek steken om je blouse recht te trekken, is immers not done.

De bodysuit is voor een modest €200 te vinden op de site van Holland Cooper, hoewel het niet lang zal duren tot deze uit de schappen vliegt met dank aan het Kate Middleton effect!

Designer

Kate maakt haar outfit af met een stel stevige designerstukken: een scherpe blazer van Brits label (en royal favoriet) Alexander McQueen, en een zwarte wijde broek van Roland Mouret.

Haar bruine lokken heeft de prinses bovendien losjes in golven gestijld en met haar pareloorbellen, nette notitieboek en stralende glimlach is zij helemaal business ready!

Bron: Hello! Magazine, Kate Middleton Style | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws