Mike en Zara Tindall delen verliefde kiekjes vanaf de piste

De kou kan het stel duidelijk niet deren!

Ze hebben het er maar druk mee: Mike en Zara Tindall begonnen hun jaar in zomers Australië, en zitten inmiddels in het ijzige Oostenrijk. Mike deelt vanaf de piste enkele lieve kiekjes van hun wintersportreisje.

Ongefilterd

Als er één iemand is die ons regelmatig een kijkje achter de schermen bij de Windsors gunt, dan is het Mike Tindall wel. De schoonzoon van prinses Anne heeft z’n eigen podcast – pardon, twee eigen podcasts, verscheen vorig jaar in een survivalshow op de Britse tv, en is bijzonder actief op Instagram.

Met zijn gevoel voor humor en eindeloze rugby-kennis heeft hij een hoop volgers verzameld, maar laten we eerlijk wezen: we zijn vooral groot fan van de zoete foto’s die hij deelt met zijn grote liefde: Zara.

Verliefd

Zo kregen we twee weken terug nog een set verliefde foto’s van het stel vanuit Australië. Inmiddels hebben ze Oceanië weer ingeruild voor het Europese vasteland, en zitten zij in Oostenrijk. Van de zinderende zomerhitte naar verse poedersneeuw: de dalende temperatuur lijkt op de warme gevoelens van de Tindalls geen invloed te hebben!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mike Tindall (@mike_tindall12)

Via Instagram hint Mike dat we binnenkort wellicht nog meer foto’s van het stel in de sneeuw te zien krijgen. “Briljant aantal dagen skiën in Saalbach. Geweldig gastvrij en fantastische mensen!” begint hij zijn bijschrift.

Maar dan volgt: “Misschien een liefdadigheidsevenement op de planning??” Voor het sportieve stel zou een wintersport-gerelateerd benefiet-event natuurlijk een goede match zijn.

Medaillestrijd

In Mike Tindalls nieuwe podcast, Mike Drop, gingen de twee onlangs nog de strijd met elkaar aan over hun sportprestaties. “Ik heb meer medailles”, begon Zara lachend. “Ja, maar ze geven je deelnamemedailles”, grapte Mike op zijn beurt. “Gouden medailles zijn geen deelnamemedailles”, beet Zara terug. “Nee, dat is waar, ik geef je die twee… Vier… Zes”, gaf Mike ten slotte toe. Zouden ze er op de piste ook zo’n strijd van maken? Who knows!

Bron: Instagram @mike_tindall12, Beau Monde archief | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws