Pretty in pink: Letizia verschijnt van top tot teen in roze designerstukken

De Doña in rosa!

Dat royal dames niet vies zijn van een beetje ton sur ton, weten we inmiddels wel. Ook Letizia sluit zich aan bij de trend in Beau Mondes lievelingskleur!

Aankomst in Angola

Gisteren ging het driedaags staatsbezoek van de Spaanse royals aan Angola van start. Op de luchthaven van thuisland Spanje gingen Felipe en Letizia nog warmpjes gekleed, maar bij het arriveren op plaats van bestemming, het Quatro de Fevereiro International Airport in Luanda, kwamen de twee weer iets luchtiger gekleed voor de dag.

Op Twitter deelt het Spaanse koningshuis foto’s van de aankomst en, laten we eerlijk wezen: Felipe en Leti komen beduidend eleganter uit het vliegtuig dan onze eigen Oranjes op Bonaire laatst.

Pink, roze, rose, rosa

We zijn direct groot fan van de outfit van Letizia, want laten we wel wezen: met een paar goede designerstukken zijn we al snel gelukkig. En als dat dan óók nog in het roze is? Als een moderne sprookjesprinses daalt Leti daar aan de arm van haar droomprins de trap af richting de landingsbaan. In één oogopslag denk je wellicht dat de koningin een prachtig japonnetje heeft aangetrokken, maar wanneer zij enkele passen zet in haar designerhakken, zien we dat het toch echt een comfortabele wijde pantalon is.

Een top en matchende pantalon van Hugo Boss staan de Spaanse royal prachtig en, lief detail: de matchende stropdas van Felipe is een zoet detail. Letizia maakt het geheel af met een stel goede Margrit-pumps, en een Carolina Herrera-tas als designer-accessoire.

Druk druk druk

De komende paar dagen hebben Felipe en Letizia een vol programma op de planning staan, met zakelijke vergaderingen en evenementen waar zij noblesse oblige hun ding zullen doen. En nu maar duimen dat Leti haar koffertje vol verdere designerstukken heeft geladen.

Bron: Instagram @royalfashionpolice | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws