De subtiele style switch van Kate

De prinses doet afstand van een item dat jaren geleden al uit menig vrouwen-kledingkast verdween.

Van prachtige, elegante – en soms gerecycelde – prinsessenjurken met torenhoge stiletto’s tot felgekleurde pakken en zelfs een sneakertje op z’n tijd: wat Kate ook aantrekt, ze ziet er fantastisch uit. Toch vond de 41-jarige prinses het zelf weleens tijd voor wat anders, want we hebben onlangs een subtiele style switch bij d’r opgemerkt. Waar zou die keuze vandaan komen?

Verandering

Wanneer Kate weer eens bij een royal aangelegenheid verschijnt, zijn wij er natuurlijk als de kippen bij om te analyseren wat voor outfit ze deze keer weer uit de kast heeft getrokken. En trust us: door de jaren heen hebben we dat heel wat keren gedaan. Niet zo gek dus dat het ons – en vele fans met ons – opviel dat er het afgelopen jaar iets is veranderd in Kates stijl.

Skinny jeans ingeruild

Want hoewel we de prinses eerder met enige regelmaat in een skinny jeans zagen, lijkt Kate die look nu te hebben ingeruild voor een cropped pantalon. En dat fans blij zijn met deze keuze, blijkt wel wanneer de prinses van Wales bij een sportevenement verschijnt in haar nieuwe stijl – inclusief sneakers. “Kate ziet er fantastisch uit”, schrijft iemand op Instagram. Een ander valt haar bij: “Blij om te zien dat ze de skinny jeans misschien heeft teruggetrokken!”

kate krachttraining
Beeld: NL Beeld / BrunoPress

De keuze om in een comfortabelere outfit te verschijnen dan gewoonlijk, was overigens niet zo gek. Kate moest tijdens dit werkbezoek namelijk zelf flink aan de slag met krachttraining – en tja, met een Alexander McQueen avondjurk plus stiletto’s wordt dat toch wat lastig.

kate krachttraining
Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Nieuwe stijl

Toch is Kates nieuwe look niet alleen in het leven geroepen om praktische redenen, want ook bij verschillende andere royal evenementen zagen we de prinses het afgelopen jaar in de nieuwe stijl. Was het de cropped broek niet, dan was het wel de wijd uitlopende pantalon, die ook zeker een plekje verdient in Kates opgeschoonde kledingkast. Eerlijk is eerlijk: deze style switch bevalt ons wel. Hoewel de skinny jeans inmiddels al een behoorlijke tijd uit menig vrouwen-kledingkast is verdwenen, lijkt Kate nu ook eindelijk de hint te hebben begrepen.

Bron: Hello! Magazine | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws