Aha: deze truc gebruikt Kate om de hele dag op hakken te kunnen lopen

Dat verklaart een hele hoop...

Kates outfits verschillen van elegante prinsessenjurken tot stoere powerpakken, maar één ding hebben de looks van de prinses van Wales nagenoeg allemaal gemeen: ze worden afgemaakt met een stel hakken van minstens zes centimeter. En hoewel de meeste vrouwen na een halfuurtje lopen op high heels al kermend van de pijn op de grond liggen, loopt La Middleton rustig uren rond op haar hakken, zonder ook maar een kik te geven. Hoe doet ze dat toch?

Platte schoenen zeldzaam

De prinses van Wales werkt natuurlijk het ene na het andere koninklijke bezoek af, en de keren dat ze platte schoenen droeg zijn zo ongeveer op één hand te tellen. En dat Kate wel wat aan kan geloven we, maar urenlang op stiletto’s lopen… Prinsessen zijn ook niet van steen!

Eén van de zeldzame foto’s van Kate op platte schoenen (NL Beeld / BrunoPress).

En we blijken gelijk te hebben. Want Myka Meier, een Amerikaanse koninklijke etiquette expert, heeft ontdekt dat Kate een simpel trucje gebruikt om de hele dag comfortabel op hakken te kunnen blijven lopen. Volgens Meier is de prinses groot fan van twee producten die het draagcomfort van haar high heels verbeteren.

Handjes schudden, lief lachen en zwaaien: Kate doet het allemaal – óp hoge hakken! (Beeld: NL Beeld / BrunoPress)

Anti-slippanty

Om te voorkomen dat haar voeten uit haar hakken glijden, gebruikt La Middleton naar verluidt anti-slippanty’s. Deze panty’s hebben gel-strips aan de onderkant, die ervoor zorgen dat haar voeten meer grip hebben en minder heen en weer glijden in de Stiletto’s. Want stel je voor dat Kate tijdens haar koninklijk loopje over de rode loper een pump zou verliezen…

Inlegzooltjes

Naast deze strips gebruikt Kate ook leren inlegzooltjes, die voorkomen dat haar muiltjes pijn gaan doen aan haar voeten. De zooltjes zijn een soort voetenbedje, en zorgen ervoor dat La Middleton urenlang kan rondhuppelen op haar Stiletto’s zonder een gezicht te trekken dat we niet van haar gewend zijn. Slim, Kate!

Bron: Dingen voor Vrouwen, Insider | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws