Royal fans spotten leuk detail in kleedkamerfoto’s van Kate met rugbyteam

Say cheese!

Afgelopen weekend waren prins William en prinses Kate aanwezig bij de rugby wedstrijd tussen Wales en Engeland. Het royal paar zong daar voor het eerst het nationale lied mee vanuit hun nieuwe titel. Echter, dat was niet het onderwerp van gesprek op de socials van de prins en prinses van Wales, want er ging een heel ander detail van hun bezoek viraal.

De wedstrijd

William en Kate zaten misschien wel naast elkaar op de tribunes bij de wedstrijd, maar ze juichten allebei voor een ander team. De voormalig hertogin jubelde voor Engeland, terwijl William het team uit Wales aanmoedigde. De wedstrijd eindigde in het voordeel van Kate, want Engeland won met 20-10. Volgende keer beter, William!

Achter de schermen

Na de match mochten Kate en William met de teams de kleedkamer in. Kate poseerde trots voor de camera met de Engelse spelers, terwijl William de handen schudde met de rugby-spelers van Wales. De foto’s werden op het Instagram-account van het koninklijke paar geplaatst en daarop werd een leuk detail door fans gespot.

Wegwerpcamera

Op een van de foto’s zat Kate naast speler Mario Itoje en lachten ze beiden naar de camera. Echter, dit was niet zomaar een camera, maar een wegwerpcamera! En dat viel goed in de smaak bij fans. “Is dat een wegwerpcamera op foto 2?!”, merkte een fan op en een tweede voegde eraan toe: “Ik zag het ook! Brengt wat herinneringen terug.” Aha!

Kate had het goed naar haar zin bij de wedstrijd, zo viel fans op “Hou ervan hoe Kate gewoon zit voor foto’s zoals goede vrienden doen. Ze is de beste!”, schreef een volger in de comments. Een andere fan voegde eraan toe: “Bless her – al die zweterige testosteron in de kleedkamer – helemaal relaxed en onaangedaan – ze is een complete winnaar!”. En zo is het!

Bron: Hello magazine | Beeld: NL Beeld, Instagram

Laatste nieuws