Bijzonder uitje voor William, Kate en kids

Het stel nam een mini-pauze van hun harde royal bestaan.

Je zou het bijna niet geloven, maar tussen al het handjes schudden, zwaaien en het ene na het andere werkbezoek door is er ook nog weleens wat vrije tijd over voor de royals. En daar maken William en Kate samen met hun kids flink gebruik van!

Kleine pauze

Prins George, prinses Charlotte en prins Louis genieten op dit moment van hun vakantie, en ook papa William en mama Kate hebben besloten om voor héél even pauze te nemen van het harde royal bestaan. Die pauze hebben ze ingevuld met een bijzonder uitje, waarbij George en Charlotte mochten aansluiten, maar de kleine Louis nog even thuis moest blijven.

Exclusief uitje

Het bijna-complete gezinnetje bracht namelijk een bezoek aan Butterstreep Rise, om daar een exclusief kijkje te nemen bij de opnames van de serie Lord of the Rings: The Rings of Power. Echt een alledaags, gewoon ouders-met-de-kids-uitje kunnen we het niet noemen, want Kate en William hadden natuurlijk wel geregeld dat George en Charlotte een deel van de cast konden ontmoeten. Tja, dat is toch weer wat anders dan een middagje kinderboerderij.

Williams passie

Het is geen geheim meer dat William groot boek-, film- én serieliefhebber is. In 2014 onthulde Martin Freeman, acteur in The Hobbit-films, nog dat de prins van Wales groot fan was van de films en boeken. “Hij was een aardige vent. Hij is onze grootste koninklijke fan. William wilde graag bij de première zijn, maar omdat Kate op dat moment in het ziekenhuis lag, wilde hij daar natuurlijk zijn”, zei de acteur toen over de prins. Het kijken van films en series en het lezen van boeken is ongetwijfeld een passie die William graag wil meegeven aan zijn kids.

De vrije tijd is voor de royals wel van korte duur, want er staan alweer een flink aantal evenementen gepland voor William en Kate. Met om te beginnen: de BAFTA’s aankomende zondag. Benieuwd hoe glamorous Kate daar déze keer verschijnt…

Bron: Hello! Magazine | Beeld: NL Beeld / Brunopress

Laatste nieuws