Jonge fan vat Wills en Kate bij de neus in Cornwall

Deze spruit heeft een neus voor koninklijke allure!

Bij hun eerste officiële bezoek aan Cornwall als de Duke en Duchess van de regio, was het business as usual voor Kate en William. Hoewel – één bijzonder moment dat de royals deelden met een wel héél jonge fan zorgde voor een hoop giechels bij de aanwezigen.

Cornwall

Naast hun titels als prins en prinses van Wales, zijn Wills en Kate met de troonsbestijging van hun (schoon)vader nu ook de hertog en hertogin van Cornwall. Hoog tijd dus voor het paar om eens een bezoekje te brengen aan de regio!

En mocht je nu langs de lijn bij zo’n koninklijk bezoekje zeker willen zijn van een kleine tête-à-tête met Catherine, dan neem je gewoon je kroost mee. Zo kon de hertogin van Cornwall natuurlijk niet heen om deze vrolijke spruit in het aanwezige publiek:

Beeld: Brunopress

Neusje van de zalm

Ook Wills pakt even een momentje voor de jonge fan, maar dat pakt bij de prins toch een beetje anders uit. Eerlijk is eerlijk: Wills lokt het zelf wel uit…

Beeld: NL Beeld / Brunopress

…en die gelegenheid grijpt de kleine koter graag aan!

Beeld: NL Beeld / Brunopress

Als je ouder bent casually kunnen vertellen dat je even de toekomstige koning bij z’n neus hebt gevat? Daar kunnen vast niet veel mensen over meepraten!

Speelgoed

Eerder deelde Kate al een bijzonder kiekje uit de oude doos met haar vader voor haar Shaping Us-campagne. “Gezichten zijn het beste speelgoed voor een baby”, schreef de royal hier destijds bij. Op de foto grijpt de kleine Catherine lief naar het gezicht van haar vader, en nu blijkt dus dat de Waleses (pardon, Cornwalls) dit zelf ook toepassen bij de allerjongste generaties.

Ach ja, nu George, Charlotte en Louis steeds ouder worden, moeten Wills en Kate toch hun momentjes pakken waar het kan. Nu nog hopen dat er bij hun volgende royal duties nog meer baby’s onder de aanwezigen zijn!

Bron: Hello! Magazine | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws