Zeldzaam royal-momentje: Kate geeft William tik op de billen

Gedurfd, Kate!

Hand in hand zien we ze zelden lopen, en ook een kusje kan er meestal niet vanaf voor Kate en William – maar… een tik op de billen blijkbaar wel! Tijdens de BAFTA’s voorziet de prinses van Wales manlief van een speelse tik op z’n koninklijke achterwerk. 

Tik van achteren

Afgelopen weekend verschenen William en Kate all glam bij de 76e (!) editie van de British Academy Film Awards in Londen. De prins en prinses waren overduidelijk in hun nopjes en genoten volop van het evenement. Kate was zelfs zo in d’r sas, dat ze besloot zich van haar menselijke kant te laten zien en haar man van achter een speelse tik te geven.

Dit zeldzame moment van het prinselijke koppel was waarschijnlijk het resultaat van meerdere pogingen van Kate om William’s hand te pakken. Toen de prins daar overduidelijk niet voor in was, kreeg hij van Kate een welverdiend koekje van eigen deeg.

Reacties

Op social media regent het reacties – met name van fans die een positieve ontwikkeling zien in het gedrag van William en Kate, die zich volgens hen zich steeds relaxter gaan gedragen. “Oké, prinses Catherine. Ik zie wat jij doet. Ik denk dat dat Williams avond gemaakt heeft”, schrijft iemand.

Toch is niet iedereen te spreken over het onderonsje. Zo wordt er geschreven dat wanneer Meghan dit bij Harry zou doen, alle seinen op rood zouden gaan. Anderen ergeren zich aan de preutse houding van prins William, die de uitnodigende hand van vrouwlief afwijst. En to be honest: daar zit wel wat in. Tijden zijn veranderd, Wills…

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld / Brunopress, Instagram @teatimewiththewales

Laatste nieuws