Dit item is onmisbaar in de skincare-routine van Miss Nederland Ona Moody

"Mijn huid is nu veel egaler."

Miss Nederland 2022 Ona Moody heeft een huid om u tegen te zeggen. Ona dankt haar stralende gelaat deels aan goede genen, en aan de juiste huidverzorging. Je huid goed reinigen is een van de beste manieren om je huid goed te verzorgen, maar voedende crèmes mogen zeker niet missen. Het product dat tegenwoordig onmisbaar is in Ona’s skincare-routine? Dat is de Equalizer van hannah. 

Minder onzuiverheden 

Het product waar Ona – naast de Cleansing Oil en het Vitamin Complex – bij zweert, is de Equalizer. Een heerlijke, volle crème die een echte alleskunner is. “Ik gebruik de Equalizer nu bijna twee maanden, elke dag. Ik merk echt al verschil!”, vertelt ze hier enthousiast over. Zo zorgt de crème ervoor dat haar huid een stuk beter wordt. “Ik heb een aantal pigmentvlekjes door eerdere acne, en nu merk ik dat mijn huid egaler is en dat de vlekjes minder worden.” 

Ook geeft de Equalizer haar huid een fijne boost. “De conditie van mijn huid is ook beter, minder onzuiverheden en het voelt zachter aan. De Equalizer is een nieuw favoriet product van mij geworden dat zeker niet te missen is in mijn skincare-routine!” 

Equalizer

De Equalizer is hannahs nieuwste huidverbeteringsproduct. Het Nederlandse cosmeticamerk staat bekend om haar specialisme in huidverbetering en heeft met de lancering van de Equalizer wederom een pareltje uitgebracht. De Equalizer is namelijk een heus multitalent. Zo verzacht de crème bestaande hyperpigmentatie en voorkomt het nieuwe pigmentvorming. Ook egaliseert de crème de huid en verheldert het je teint. En dat is nog niet alles: fijne lijntjes en rimpels worden met de Equalizer verminderd.  

Bovendien is de crème rijk aan ingrediënten waar je huid blij van wordt. Denk aan vitamine C, Phytic Acid, Azeloglycine, Niacinamide en Alfa-Bisabolol. Ook bevat de Equalizer bakuchiol een ingrediënt dat een plantaardig alternatief is voor retinol, maar een stuk minder belastend is voor de huid. 

Ook zit er Astaxanthine in de crème. Dit ingrediënt is een van de krachtigste antioxidanten die de natuur te bieden heeft. Dit ingrediënt is van nature rood, waardoor de Equalizer een rode kleur heeft. Iets waar Ona wel even aan moest wennen. “De eerste keer dat ik de crème gebruikte, moest ik even wennen aan de structuur. Het is namelijk een vrij volle crème met een best aparte kleur, beetje zalmoranje.” 

€105 (60 ml)

Eén pompje is genoeg

De Equalizer is verkrijgbaar in een 60 ml tube voor €105. En is te koop via onder meer hannah.nl. Het fijne aan de crème is dat-ie multifunctioneel inzetbaar is en dat je maar een klein beetje nodig hebt om je gezicht in te smeren. “Omdat ik wel van een goede laag crème houd, had ik de eerste keer een beetje te veel gedaan, waardoor ik iets langer moest smeren. Maar dat is dus helemaal niet nodig, één pompje is al genoeg dus een tube van 60 ml is eigenlijk heel prijsgunstig. De Equalizer heeft een vrij sterke geur, maar ik vind het heerlijk.” Klinkt goed! 

Beeld: hannah 

Laatste nieuws