Koningin Rania deelt emotioneel bericht voor dochter Imans bruiloft

Plus: een nieuw tiarakiekje én een bijzonder plotselinge trouwdatum

Kleine meisjes worden groot, dat heeft ook de Jordaanse koningin Rania weer even ondervonden. Volgende week stapt haar oudste dochter, prinses Iman, namelijk in het huwelijksbootje. Hét moment voor moeders om een lief bericht te delen over haar oudste meid.

Huwelijksbootje

De oudste dochter van Rania en manlief Abdullah II, prinses Iman, is sinds juli vorig jaar verloofd met haar grote liefde, Jameel Alexander Thermiotis. Deze zakenman met Venezolaanse roots wist het hart van de prinses te veroveren.

Afgelopen weekend maakte het Jordaanse hof plotseling de trouwdatum bekend van het gelukkige stelletje, en die is een stúk sneller dan je wellicht zou verwachten. Op 12 maart is het namelijk al zover voor de jonge royals!

Een lach en een traan

Moeders neemt nu vast een voorschot op de emoties die ongetwijfeld bij de mooie gelegenheid naar boven komen, en deelt een bijzonder touching bericht voor haar dochter op Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Queen Rania Al Abdullah (@queenrania)

“De eerste keer dat ik mijn kleine meisje vasthield, wist ik dat mijn leven niet meer hetzelfde zou zijn. En over een week, wordt zij een bruid. Mijn dierbare Iman, ik ben zo blij voor je en zo trots op alles wat jij bent”, schrijft Iman bij een prachtige reeks foto’s en video’s uit de oude doos. Van de momenten vlak na Imans geboorte, tot kinderfoto’s en haar dochter door de jaren heen.

Glamour

We weten allemaal dat de Jordaniërs niet vies zijn van een designer hier of daar, en een goed glam-moment? Ook dan weten de Jordaanse dames van aanpakken. En voor de oplettende oplettende kijker: spotten we daar Rania herself, die naar een indrukwekkende bruidssleep kijkt? Daarnaast valt het op dat de video eindigt met een prachtig nieuw portret van Iman mét tiara. Verschillende experts hebben dit kroontje al weten te duiden als de elegante Floral Diamond Tiara uit Rania’s eigen juwelenkist.

rania bruiloft
Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Bij haar eigen bruiloft verscheen Rania in een prachtige jurk van designer Bruce Oldfield. Deze Britse ontwerper was ook een favoriet bij onder andere wijlen Lady Di. In vergelijking met haar moeder is het stijlgevoel van de Jordaanse prinses vaak net ietsje klassieker en understated, maar goed. Dan nog is een bruiloft dé gelegenheid om je in vol ornaat te laten zien, niet waar? We weten in elk geval welke tiara we kunnen verwachten, nu is het afwachten tot de grote dag voor de jurk zelf…

Bron: Instagram @queenrania, Royal Watcher Blog, Beau Monde Archief | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws