Het bijzonder betaalbare skincare-geheim van Kate

Een huidje als Kate? Daar tekenen we voor!

We doen maar wat graag beauty-inspiratie op bij de Princess of Wales. Wél zo fijn dat Kate Middleton er blijkbaar een ontzettend budget-proof skincare-favoriet op nahoudt. Die koninklijke juwelen zijn dan misschien geen optie, maar een stralende huid à la Kate dus wel. Daar tekenen we voor!

Dagcrème

Het favoriete parfum van Kate is dan geen koopje, maar haar dagcrème gelukkig wel. De Princess of Wales zou volgens de Britse Marie Claire verknocht zijn aan de Nivea Naturally good dagcrème met Aloe Vera.

Kate zou een keer zijn gespot toen ze de Nivea Pure and Natural Moisturising day cream kocht, maar deze crème kreeg een kleine update en wordt nu verkocht als de Nivea Naturally good dagcrème. Deze dagcrème bevat jojoba- en amandelolie en belooft de huid gezond te doen ogen en hydrateert je gelaat zo’n 24 uur. Daarnaast betaal je slechts €13.99 per potje (50 ml). Dus zo komt Kate aan haar stralende huid!

 

Nivea
€13,99

Nivea-fans

Kate is niet de enige royal die zo haar Nivea-favorieten heeft. Zo zou Meghan Markle naar verluidt groot fan zijn van Nivea Sun Kids Protect & Care Spray SPF50+ voor haar kinderen. Zelf gebruikt ze de Nivea Light Firming Body Lotion Q10 + Vitamine C, die in Nederland onder de naam Q10 Verstevigende bodylotion wordt verkocht.

Kate Middleton
€14,29

Toen Meghan nog acteerde vertelde de voormalige Suits-ster aan Beauty Banter dat ze de bodylotion elke dag gebruikt. “Het is echt een van mijn favoriete lotions op de markt. Het is zo betaalbaar en mijn huid voelt fantastisch en ziet er geweldig uit.” Aha!

Bron: Elegance, Marie Claire UK | Beeld BrunoPress

Laatste nieuws