Drie generaties: Koningin Rania deelt trots Moederdag-kiekje

'Bedankt dat jullie mij er altijd aan herinneren wat belangrijk is in het leven'

Het is alweer iets meer dan een week geleden dat koningin Rania en manlief Abdullah II van Jordanië hun oudste dochter zagen trouwen tijdens een sprookjesachtige ceremonie. En hoewel we al een tal van emotionele momenten voorbij hebben zien komen de afgelopen periode, deelde Rania opnieuw een ontroerende post, dit keer in het teken van moederschap.

Newly weds

Prinses Iman trouwde op 12 maart met haar grote liefde Jameel Alexander Thermiotis. De zakenman met Venezolaanse roots wist het hart van de prinses te veroveren en de twee zijn sinds juli vorig jaar verloofd. De trotse ouders van Iman genoten onlangs volop van alle festiviteiten rondom het huwelijk van het gelukkige paar, en koningin Rania deelde al meerdere kiekjes met haar volgers op Instagram. Vandaag, op de dag dat alle moeders in Jordanië in het zonnetje gezet mogen worden, doet ze dat nog eens dunnetjes over. Ze plaatst wederom een vertederende foto met haar pasgetrouwde dochter. Iets met het empty nest syndrome?

Moederdag

De koningin deelde ter ere van Moederdag een dierbare familiefoto. De kiek is kort voor de bruiloft genomen, op de henna-avond van prinses Iman. Op de foto zien we Rania niet alleen naast haar dochter, maar ook naast haar eigen moeder, Ilham Yassin. Ze schrijft in het bijschrift: “Bedankt dat jullie mij er altijd aan herinneren wat belangrijk is in het leven… en vandaag zijn jullie dat!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Queen Rania Al Abdullah (@queenrania)

Troste moeder

De koningin van Jordanië zei ooit over het moederschap: “Ik word liever behandeld als de persoon die ik echt ben, dan als het figuur dat ik ben dankzij mijn titel. Met mijn kinderen ben ik gewoon mama.” Ze legt uit: ”Aan het eind van de dag is een functie maar een functie en een titel maar een titel, en die dingen komen en gaan. Het zijn je essentie en je waarden die écht belangrijk zijn.”

De bruiloft van Iman was de eerste van twee grote familiefeesten dit jaar. Op 1 juni trouwt haar oudere broer  kroonprins Hoessein met Rajwa Al Saif, een Saoedische architect en de jongste dochter van de zakenman Khaled Al Saif. Tijd voor moeders om haar kroost echt los te laten, dus!

Bron: Hello! Magazine, Instagram @queenrania | Beeld: NL Beeld/ Brunopress

Laatste nieuws