Prins Harry gaat Charles en William niet bezoeken tijdens verblijf VK

De Duke of Sussex is in Engeland vanwege een rechtszaak, maar een familiebezoek lijkt er niet in te zitten.

Prins Harry is voor een paar dagen teruggekeerd naar Engeland omdat hij de Britse krant The Daily Mail voor de rechter sleept deze week, maar dat de banden met de royal family nog altijd stroef zijn na alle beschuldigingen over en weer, wordt ook nu weer pijnlijk duidelijk. Want ondanks dat Harry – letterlijk – om de hoek verblijft van zijn vader en broer, zit een familiebezoek er niet in.

Aanklacht

Harry is niet zomaar teruggekeerd naar zijn vaderland, hij heeft namelijk een aantal hoorzittingen op de agenda staan. Samen met zes andere Britse celebs heeft de Duke of Sussex namelijk juridische actie ondernomen tegen Associated News Limited (ANL) wegens misbruik van privé-informatie. Zo beweren ze dat het ANL toegang heeft tot vertrouwelijke medische informatie, dat mensen werden betaald om live telefoongesprekken af ​​te luisteren en op te nemen, en dat bankrekeningen en andere financiële informatie “werd verkregen met ongeoorloofde middelen en manipulatie.”

Hereniging

Maar ondanks dat de royal family om de hoek woont, staat er geen hereniging op de planning. Prins William is samen met zijn gezinnetje vakantie aan het vieren op een onbekende plek en koning Charles heeft aangeven te druk te zijn om zijn zoon te ontmoeten. Ook verblijft Harry waarschijnlijk voor de laatste keer in zijn geliefde Frogmore Cottage, zijn enige officiële residentie in het Verenigd Koninkrijk, omdat hij daar vanaf de zomer niet langer welkom is.

Kroning

Tot verbazing van velen hebben Meghan en Harry wél een uitnodiging gekregen voor de kroning van koning Charles in mei. Maar tot op de dag van vandaag is het nog niet duidelijk of Harry en Meghan ook echt naar het Verenigd Koninkrijk zullen afreizen voor de kroning. Sterker nog, hun aanwezigheid wordt op dit moment aardig in twijfel getrokken, omdat duidelijk is geworden dat ze niet zijn uitgenodigd voor de processie in Westminster Abbey na de kroning. Ook een verzoeningsgesprek met zijn vader lijkt er van te voren dus niet in te zitten, want na de hoorzittingen pakt Harry gewoon weer het vliegtuig naar Montecito.

Bron: Hello! Magazine | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws