Girls trip: Laurentien en Eloise vertoeven in Japan

No boys allowed!

Dat prinses Laurentien een goede band heeft met dochter Eloise, is nothing new. Maar de twee trekken er ook regelmatig op uit, en laten daarbij – zo lijkt het – bij voorkeur de mannen thuis. Op dit moment verblijven de dames in een land waar ze niet al te bang hoeven te zijn voor paparazzi die op de loer ligt: Japan.

Van Parijs naar Tokyo

Waar Eloise vorige week nog in de stad van de liefde vertoefde om de verjaardag te vieren van broertje Claus-Casimir, die momenteel in Parijs studeert, is de gravin inmiddels alweer aanbeland in Japan. Samen met moeder Laurentien verkent ze op dit moment Tokyo. En zoals een echte gravinfluencer betaamt, post ze daar op haar Instagram-account de nodige kiekjes van.

Lieve reacties

“hello japan – samen met de leukste gezelschap die ik kan hebben 💗🤍💗🤍 zo veel mooie dingen al gezien, ik geniet”, schrijft Eloise bij een lieve foto met moederlief in – vermoedelijk – de hotelkamer vanuit Tokyo. In de comments regent het reacties van mensen die het tweetal veel plezier wensen – waaronder half bekend Nederland. Onder meer Wendy van Dijk, Nicolette van Dam en Ellie Lust laten weten blij te zijn voor moeder en dochter dat ze dit samen kunnen doen. Ook broertje Claus-Casimir laat een comment achter: “Enjoyy!!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ELOISE (@eloisevanoranje)

Een kijkje in Japan

Eloise geeft haar volgers ook een kijkje in wat ze allemaal meemaakt en ziet tijdens haar reis door Japan – en dat is heel wat. In haar stories zien we prachtige bloesembomen, typisch Japanse gerechten en de straten van Kyoto.

Bron: Instagram @eloisevanoranje
Bron: Instagram @eloisevanoranje

Ja, die Eloise weet wel hoe je half Nederland jaloers kan maken! Just kidding natuurlijk: wij wensen Eloise en Laurentien een prachtige reis, en dat ze maar mogen genieten zonder prinsen en graven aan hun zijde.

Bron: Blauw Bloed | Beeld: NL Beeld, Instagram @eloisevanoranje

Laatste nieuws