Geëmotioneerde Gordon na relatiebreuk: ‘Alleen maar tranen’

Kop op, Gordon!

Het leek een waar sprookje voor Gordon: eindelijk had hij de ware gevonden. Met een hoop zoete foto’s en video’s en een prachtige verloving leek dit een ware droom die werkelijkheid werd. Helaas spatte die droom deze week uit elkaar.

Gebroken hart

Van het ene op het andere moment verdwenen alle foto’s en video’s van Gordon en zijn vlam, de Australische Gavin, van Instagram. Meestal is dat geen goed teken, en niet veel later volgde de verdrietige bevestiging: de relatie tussen Gordon en Gavin was inderdaad ten einde.

In een bericht op Instagram deelt de zanger zijn emoties.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Kop op!

“Een miljoen gevoelens maar nul woorden”, deelt Gordon onder andere. Daarnaast deelt hij een fragment uit het boek Sea of Strangers van Lang Leav met de titel ‘Meant to be‘.

“Als ze bestemd waren voor jouw leven, dan zou niets ze daar weg kunnen houden. Als dat niet zo is, zou niets ze daar kunnen houden”, valt er te lezen. Zelf laat Gordon bij de kiekjes nog weten vol emoties te zitten. “Alleen maar tranen…”, schrijft de zanger en presentator.

Hoewel het Gordon duidelijk veel doet, probeert de zanger toch dapper door te bijten. “We gaan gewoon weer door”, sluit hij z’n bericht af. That’s the spirit!

Volop steun

In de reacties van zijn Instagram-post zijn ook een hoop vrienden en fans te vinden die de zanger een hart onder de riem steken. Onder meer Patricia Pay, Estelle Cruijff, Bridget Maasland, Loiza Lamers en Annemarie Keizer reageren met hartjes voor de zanger.

“Het was je gegund!”, reageren meerdere fans van de artiest. Anderen laten weten dat ze de zanger in hun gedachten houden. En vooral zien we héél véél mensen Gordon sterkte wensen. Dus bij dezen sluit Beau Monde zich daar graag bij aan: sterkte, Gordon – je komt hier ongetwijfeld als een sterker persoon weer uit!

Bron: Instagram @Gordonheuckeroth | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws