Matchende outfits voor Charlene en Albert tijdens rugbytoernooi

De royals hadden hun outfits goed op elkaar afgestemd.

Niets zegt ‘vergeet de geruchten, we zijn nog steeds hartstikke blij’ als matching outfits. Prinses Charlene en prins Albert van Monaco weten dit maar al te goed, en toonden zich eensgezind mét de royal twins én dezelfde outfit. 

In het openbaar

In Monaco draait de geruchtenmolen overuren, want het huwelijk van Charlene en Albert zou op de klippen lopen. Nonsens, aldus het paleis. Toch was het een tijdje stil rondom de royals. Tot nu, want de familie was aanwezig tijdens het Sainte Devote Rugby Toernooi. En wat zien ze eruit als one happy family!

Prinses Charlene zag er elegant uit in een wit topje en idem broek, gelaagd met een marineblauwe blazer waarop het rugbylogo van de club was geborduurd. Leuk detail: de prinses draagt rode lippenstift en rode nagels, en die accenten komen ook terug in de outfit van prins Albert.

Charlene en Albert
Beeld: NL Beeld

De achtjarige tweeling droegen uiteraard dezelfde kleuren, en zagen we prinses Gabriella in een marineblauw vestje met wit shirt. Prins Jacques droeg net als zijn ouders een blazer, in een lichtblauwe kleur.

Charlene Albert
Beeld: NL Beeld

Geruchten

Het familieoptreden komt weken nadat een Franse publicatie meldde dat de relatie van prinses Charlene en prins Albert aan diggelen zou liggen. Het Franse tijdschrift Royauté beweerde dat de prins en prinses van Monaco in een scheidingsproces zitten. En dat deden ze niet op de meest subtiele manier denkelijk. Het blad plaatste prins Albert en prinses Charlene groots op de cover met als headline: ‘De avond waarop alles instortte’. Ouch! In een mum van tijd werd deze roddel natuurlijk overgenomen door andere sites en bladen wat het vuur nog meer aanwakkerde. De persdienst van het paleis zegt aan Royal Central dat ze ‘formeel de kwaadaardige geruchten ontkennen’ die door het Franse tijdschrift Royauté zijn verspreid. Ze voegden eraan toe dat de geruchten ’totaal ongegrond’ zijn.

Bron: Dailymail, Beau Monde (archief) | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws