Zien: William en Kate delen kijkje in de woonkamer voorafgaand aan kroning

Ook kleine Louis en Charlotte maken een verschijning!

We hebben de hele kroning nu wel gezien, denk je misschien, maar er blijven nieuwe beelden naar buiten komen. Zo hebben de Waleses gisteren een prachtige video gedeeld waarin we een kijkje in de keuken – pardon, woonkamer, krijgen van de voorbereidingen.

Kroning

Bij de kroning was er natuurlijk een bijzondere rol weggelegd voor William en Kate: zij maakten deel uit van de directe entourage van koning Charles en koningin Camilla. Daarnaast moest Wills natuurlijk een eed aan zijn vader afleggen, en was oudste zoon George een van de zogenaamde Pages of Honour.

Ook zijn jongere zusje en broertje, Charlotte en Louis, hadden een speciaal plekje in de processie door de Abbey. Vooral de piepjonge Charlotte maakte indruk met haar goede zorgen als grote zus voor Louis.

Voorbereiding

Maar hoe groots de hele dag ook was opgezet: voor de Waleses begon die dag heel ‘gewoon’: in hun woonkamer. Zo laten ze zien in een prachtige behind the scenes-video van de dag. Kleine Louis en Charlotte poseren trots bij het raam van hun voormalige thuishaven, Kensington Palace. Hier woonden de royals tot zij vorig jaar verhuisden richting Windsor, om dichter bij de prestigieuze school van hun kids te wonen.

Ook zien we paps en mams, William en Kate, casually de woonkamer binnenlopen in hun ceremoniële kronings-outfits, alsof het niks is.

Behind the scenes

Daarnaast is er in de video nog veel meer leuks te zien: van de repetities van Wiliams speech tijdens het Coronation Concert, tot nog meer mooie beelden van de Waleses die (letterlijk) met hun koninklijke pootjes in de modder staan.

Ook zijn er nog meer Windsors te zien in de video. Zo krijgen we nog een kleine terugblik op die prachtige balkonscène bij Buckingham Palace, en spotten we Princess Anne in fragmenten van de receptie voor allerhande prominenten uit de Commonwealth die op 5 mei plaatsvond. Al met al duidelijk een bijzonder geslaagd weekend voor de Waleses. Fingers crossed dat we voortaan vaker dit soort persoonlijke video’s te zien krijgen!

Bron: Hello! Magazine | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws