[Gesloten]Fabulous Friday: maak 4x kans op een heerlijk Roy Donders x TLC-huispak

Zacht, comfortabel, en met een gouden randje: in dit huispak wil je wonen.

Het is weer vrijdag, en dat betekent dat het weer tijd is voor een Fabulous Friday! Dit keer mag Beau Monde vier héérlijke Roy Donders-huispakken weggeven. Zacht, comfortabel, en met een gouden randje: het is goed toeven in deze fijne outfits.

Flaneren op de bank

Zeg je Roy Donders, dan zeg je natuurlijk huispakken. We hebben deze casual outfitjes al in alle kleuren van de regenboog voorbij zien komen, en om de lancering van de gloednieuwe TLC-serie Roy Donders Altijd Wat Bijzonders luister bij te zetten, heeft de kersverse papa slash zanger slash stylist slash reality-ster nu een bijzonder fijn huispak ontworpen.

Want laten we wel wezen: die stiletto’s en pailletten zijn hart-stik-ke glam, maar op een luie zondag willen ook de Beau Mondes gewoon lekker in een comfortabele outfit op de divan kunnen neerstrijken. Met een glas rosé erbij, dat dan weer wel.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michelle Bibi (@michelle.bibi.l)

Winnen

Misschien heb je deze comfortabele pakken ook al voorbij zien komen op de Instagram van Roy of zijn Michelle. De redactie heeft zelf uiteraard ook al zo’n comfortabel pakje in huis, en wij vinden ze een absolute aanrader! Met een stel ritszakken en een handige achterzak is de zachte joggingbroek perfect voor een relaxdagje in huis. Het stijlvolle gouden RD-monogram langs de broekspijpen maakt het plaatje stijlvol af. Met de matchende zwarte trui blijf je bovendien lekker warm.

Wil jij ook kans maken op zo’n heerlijk huispak? Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen.

NB: de huispakken zijn alleen beschikbaar in maat M.

Let op: je kunt je maximaal één keer opgeven. Winnaars ontvangen vanzelf bericht. Deze winactie loopt tot 26 mei. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Warner Bros zullen delen als je wint.

Laatste nieuws