Prinses Salma van Jordanië haalt universiteits-diploma

Feest in Jordanië!

De vlag mag uit in Jordanië, want prinses Salma is geslaagd! De 22-jarige dochter van koning Abdullah II en koningin Rania studeerde op 12 mei af aan de Universiteit van Zuid-Californië met een BA in archeologie. En trots is koningin Rania zeker! Ze deelt een hoop foto’s van de viering op haar social media.

Geslaagd

De Jordaniërs kennen alle social media platforms op hun duimpje, en een handjevol foto’s van de feestelijke dag kon natuurlijk niet ontbreken. Op Instagram deelt koningin Rania een paar zoete foto’s, waaronder een vader-dochter-kiekje van Salma en Abdullah. “Zo trots om gisteren mijn Salma’s afstuderen aan de Universiteit van Zuid-Californië te vieren”, schrijft de koningin bij de kiekjes. “Ik kan niet wachten om te zien wat je nu gaat doen. Gefeliciteerd!”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Queen Rania Al Abdullah (@queenrania)

Facetime

Ook andere familieleden waren aanwezig bij het afstuderen. Ook Rania’s oudste dochter prinses Iman en haar man Jameel Thermiotis waren naar Californië afgereisd om de feestelijke gebeurtenis bij te wonen. De enige afwezige was kroonprins Hussein, die in het thuisland achterbleef. Natuurlijk kon een Facetime-gesprek niet ontbreken met zijn zus, en deelt hij op social media een screenshot van zichzelf en Salma. Bij de vrolijke foto schreef hij: “Mabrook to the coolest Salma.

Jaar vol hoogtepunten

Dit jaar was niet alleen spannend voor prinses Salma, ook haar zus en broer hebben belangrijke dingen gepland. Zo trouwde prinses Iman in maart met haar man Jameel. En over minder dan een maand trouwt kroonprins Hussein met zijn verloofde Rajwa Al Saif. Het koppel, dat zich vorig jaar augustus verloofde, stapt op 1 juni in het huwelijksbootje.

Bron: Hola! | Beeld: NL Beeld, Instagram

Laatste nieuws