Kim Kardashian biecht op: ‘Mama kan niet koken’

North, Saint, Chicago en Psalm zeggen het zelf!

Tijdens Moederdag worden alle moeders in het zonnetje gezet, zo ook in huize Kardashian. Kim werd zondag overladen met cadeaus voor haar kinderen, die ze natuurlijk deelt op haar Instagram Stories. Alleen, wat zien we daar? Eén cadeau is wel heel eerlijk… 

Moederdag

Menig celeb zette afgelopen weekend hun kids of moeder in het zonnetje tijdens Moederdag. Zo deelde Kim een foto van haar moeder Kris Jenner, maar liet ze ook een paar lieve tekeningen zien die ze van haar kids had gekregen.

Tussen de tekeningen zat ook een lijstje met feitjes over Kim, die een van haar kids had gemaakt. “Mijn moeder is 22 jaar oud”, begint het lijstje. “Ze vindt het leuk om samen met mij te slapen.”  Vervolgens staat er in het lijstje dat Kim ‘nooit kookt‘. “Ze heeft een chef”, valt er te lezen. Aha!

kim

Vier kids

Het is niet duidelijk of North (9), Saint (7), Chicago (5) of Psalm (4) het lijstje heeft gemaakt. Wel weet een van hen dat het lievelingseten van mama ‘salade’ is en dat Kim goed is in naar de sportschool gaan. Het lijstje wordt afgesloten met de lieve tekst “She loves me”. Aahw!

Eind vorig jaar gaf Kim in een podcast met Gwyneth Paltrow nog aan dat ze wellicht wel meer kids wil in de toekomst. “Zeg nooit nooit”, zei Kim. Samen met Kanye West heeft de Kardashian al vier kinderen, maar nog een liefdesbaby met een toekomstige partner sluit ze dus niet uit.

Bron: Grazia, RTL Nieuws | Beeld: NL Beeld, Instagram Kim Kardashian

Laatste nieuws