Kim Kardashian eerlijk over Kanye West als vader

Voor Vaderdag dook de realityster het archief in.

Lees ook

Gisteren was het Vaderdag en stond menig vader in de spotlight. Ook de celebs deden hieraan mee en Kim Kardashian dook hiervoor zelfs in de archieven. Naast een eerbetoon aan haar vader en stiefmoeder, koos de realityster er ook voor om ex-hubby Kanye West in het zonnetje te zetten. Tot veler verbazing heeft ze alleen maar lieve woorden over hem!

Lovende woorden

De scheiding tussen Kim en Kanye West, die zijn naam officieel heeft veranderd in Ye, gaat niet zonder slag of stoot. Kim is inmiddels dolgelukkig met Pete Davidson en dat zorgt af en toe voor de nodige spanning tussen haar en haar ex-man. Toch postte Kim gisteren een erg lief bericht over Kanye op Instagram, waarmee ze hem echt in het zonnetje zette. Ook over Robert Kardashian en Caitlyn Jenner schreef ze een lief bericht.

Beste vader en stiefvader

Kim noemt haar eigen vader ’the best daddy ever’ en deelde een foto met hem uit haar jeugd. “Mijn kinderen vroegen me hoe ik het vandaag met je zou vieren, aangezien je boven in de Hemel bent. Ze hebben de liefste suggesties gedaan. Ik mis je en hou van je met m’n hele ziel”, schreef ze erbij. Voor Caitlyn schreef ze: “Bedankt dat je ons hebt opgevoed en dat je de beste stiefvader bent.” Te lief!

screenshot-1

screenshot-2

screenshot-3

‘Beste vader voor onze baby’s’

Ye kon natuurlijk niet in het rijtje ontbreken. “Bedankt dat je de beste vader voor onze baby’s bent en dat je zo van ze houdt! Fijne Vaderdag Ye”, schreef Kim voor hem. Ze heeft er een aandoenlijk kiekje van Kanye met North, Saint, Chicago en Psalm onder gezet. Fijn om te zien dat de twee, ondanks alles, elkaar nog veel geluk gunnen!

Bron: Grazia, RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook