‘Kim Kardashian wil scheiden van Kanye’

De Kardashians bijhouden is lastiger dan ooit de laatste tijd, maar er is een nieuwe ontwikkeling.

Lees ook

Kanye West is hard op weg om (weer eens) de meest besproken persoon van het jaar te worden. Met zijn dagelijkse Twitter-rants en zijn aankondiging om deel te nemen aan de Amerikaanse presidentsverkiezingen zorgt hij ervoor dat alle ogen op hem gericht blijven.

De situatie rondom haar man gaat ook Kim Kardashian niet in de koude kleren zitten. Ze is schijnbaar zelfs druk bezig met het voorbereiden van een scheiding. Een anonieme bron, een bekende van de familie, laat aan Page Six weten: “Kim heeft de hele scheiding al gepland, maar ze wacht tot Kanyes meest recente bipolaire periode tot een einde komt.”

Anti-abortus

Een paar weken geleden deed Kim via haar social media nog een oproep om empathie en medeleven te tonen richting Kanye vanwege de bipolaire stoornis. Kanye gooit het op zijn social media ondertussen over een heel andere boeg. Zo heeft hij het de laatste tijd gemunt op grote platenmaatschappijen en zet hij zich fel in tegen abortus. Hierbij onthulde hij ook dat hij en Kim hadden overwogen om een abortus te laten plegen toen Kim zwanger was van North.

Einde van een tijdperk

Volgens Page Six gaat het al langere tijd niet goed tussen het koppel. Kanye vertelde in, inmiddels verwijderde, tweets dat hij al jaren probeert om van Kim te scheiden. Echter zou Kim de scheiding hebben afgehouden omdat het slecht zou zijn voor de reputatie van het stel. Maar nu lijkt de maat voor Kim toch vol en is het een kwestie van tijd tot er niet alleen een einde komt aan Keeping Up With The Kardashians, maar ook aan Kimye.

Bron: Page Six | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook