Sylvia Geersen en Joris voor het eerst op de rode loper

De vonken spatten er nog steeds vanaf!

Dat Sylvia Geersen en haar Joris na De Bachelorette nog steeds hartstikke gelukkig zijn, dat moge duidelijk zijn. Op social media deelt het voormalige model een hoop zoete kiekjes, en gisteren was het tijd voor het echte werk: hun eerste rode loper samen. 

In de glam

Gisteren ging de film Fast X in première en dat was voor Sylvia en Joris reden genoeg om lekker in de glam te gaan voor de rode loper. Het was de eerste keer dat het kersverse koppel samen op een red carpet verscheen. Sylvia droeg een prachtige strapless zwarte jumpsuit met subtiele glitter erin. Joris ging voor een casual look met stoer jasje. We love it! En kijk ze eens stralen samen, de vonken spatten er nog steeds vanaf.

Sylvia en Joris
Een rode loper debuut voor het koppel! Beeld: NL Beeld

Sprookje uitgekomen

Dit seizoen vonden Sylvia en Joris de liefde bij elkaar in De Bachelorette. De twee zijn dolgelukkig met hoe het avontuur is gelopen. “Ik ben heel blij met hoe alles is gegaan en Joris ook”, zei Sylvia na de finale tegen Grazia. “Het is een heel mooie show geworden en het is een soort droom of sprookje dat is uitgekomen.” Of het liefde op het eerste gezicht was? “Ik denk onbewust wel”, zegt Sylvia. “Ik heb de afleveringen teruggezien, en ik zag dat toen Joris aan kwam lopen ik mijn hand op mijn hart legde en zei ‘wauw’, en dat had ik niet eens door.”

Kinderwens

Dat Sylvia een grote kinderwens heeft is geen geheim. In de Moederdag Special van RTL praatte ze hier open over met Fawry. “Nou het zit zo… Ik ben op dit moment heel erg druk”, begon ze voorzichtig. Maar dan verrast ze zowel Farja als haar moeder: “Over zes maandjes, zat ik zelf te denken.” Sylvia zegt zelfs dat zes maanden wat haar betreft nog vrij lang is. “Als het aan mij had gelegen, had ik vandaag nog naar de dokter gegaan om te zeggen: haal dat ding (spiraaltje, red.) eruit. Ik had al een afspraak ingepland, maar die heb ik afgezegd.”

Kortom, het lijkt slechts een kwestie van tijd voordat Sylvia en Joris hun geluk niet met z’n tweetjes maar met z’n drieën delen. En dat is ze natuurlijk van harte gegund!

Laatste nieuws