Zó zag Bachelorette Sylvia Geersen er vroeger uit

Wauw!

Sylvia Geersen veroverde de modellenwereld na haar deelname aan Holland’s Next Top Model in 2006 en is inmiddels niet meer van de buis weg te denken. Het beeldschone model schittert in het nieuwe seizoen van De Bachelorette waar ze in Zuid-Afrika is begonnen aan haar zoektocht naar de ware liefde. Maar hoe zag Sylvia er vroeger eigenlijk uit?

Carrière

De 37-jarige Rotterdamse kan je kennen van verschillende programma’s, reclames en fotoshoots. Haar deelname aan Holland’s Next Top Model in 2006 was de kickstart van haar modellencarrière, maar daar bleef het niet bij. In het programma werd Sylvia tweede en hierna werd ze het gezicht van het cosmeticamerk Laura Mercier.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvia Geersen (@sylviageersen)

Een jaar later was Sylvia te zien in de iconische reclame van het ovensnack-bedrijf Mora waarin ze auditie deed voor de rol van nieuwe ‘Cora’. In 2011 deed ze mee aan het AVRO-programma Fort Boyard en ook was ze in hetzelfde jaar te zien in het RTL-programma Expeditie Robinson. In de jaren die volgden deed ze mee aan Ranking The Stars en Shopping Queens VIPS. Ook afgelopen jaar konden we van haar genieten tijdens meerdere programma’s. Zo deed ze mee aan De Alleskunner VIPS en De Verraders. Dat de beauty ook een stoere kant heeft bewees ze afgelopen jaar nog een keer door mee te doen aan Special Forces VIPS waar ze zich ook van haar emotionele kant liet zien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvia Geersen (@sylviageersen)

Liefdesleven

En tegenwoordig schittert de knappe Sylvia met een hoofdrol in het nieuwe seizoen van De Bachelorette. In de eerste aflevering vertelde Sylvia openhartig over haar vorige relaties die niet altijd even liefdevol waren. “De laatste twee relaties zijn niet fijn voor mij geweest”, vertelt ze. Maar Sylvia is altijd in de liefde blijven geloven. “Liefde is alles.”

Wil je zien hoe Sylvia er vroeger uitzag? Lees verder op de volgende pagina.

Laatste nieuws