Nooit meer last van zware oorbellen met déze handige hack!

Zeg maar dag tegen veel te zware oorbellen!

Je kent het wel: je hebt súperleuke oorbellen gekocht, maar als je ze in doet, voel je je oorlellen letterlijk naar beneden trekken. Oh nee! Hoe leuk de oorbellen ook zijn, je vertikt het om ze in te doen. Wie houdt er immers van veel te zware oorbellen in haar oor? Precies: nobody. Maar niet getreurd, want je kunt wel degelijk zware oorbellen dragen zonder dat zo te voelen. Wij geven je de ultieme hack. 

Zware oorbellen

Natuurlijk zijn we hart-stik-ke dol op grote, bombastische oorbellen in onze oren, toch? Toch wordt niemand van (te) zware oorbellen blij. Je zit immers niet te wachten op een uitgerekt gaatje of een gescheurde oorlel. Toch zijn het vaak de grote oorbellen die je outfit nét dat beetje extra kunnen geven, wat het helemaal afmaakt. En raad eens? Er blijkt gewoon een oplossing te zijn voor dit probleem. Op TikTok kwamen we namelijk een ontzettend handige lifehack tegen, waardoor je veel langer met zware oorbellen kunt rondlopen.

TikTok-hack

Het enige dat je voor deze TikTok-hack nodig hebt, is een pleister en een schaar. Oh, en natuurlijk statement oorbellen die net iets te zwaar zijn. Knip dan een klein vierkant stukje van de pleister af en plak dit achter je oor, over je gaatje. Dit stukje pleister zorgt voor net iets meer support, zodat je oorbellen iets minder zwaar aanvoelen. Tot slot hoef je alleen maar de oorbel door de pleister heen te prikken en je bent helemaal klaar om te gaan!

@rosalietacx Dat wordt meer statement oorbellen dragen! 🩷 #tiktokhack #earringhack #heavyearrings #jewelry ♬ Natural Emotions – Muspace Lofi

Uitproberen

Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar de hack blijkt echt te werken. TikTokker Roalie nam de proef op de som en testte het uit in bovenstaande video. Voor deze test gebruikte ze oorbellen van maar liefst 17 gram en inderdaad, dankzij de pleister achter haar oren voelden deze pareltjes een stuk minder zwaar aan. Kleine moeite, groot verschil. Wij gaan dit in vervolg zeker gebruiken!

Bron: Grazia, Fem Fem | Beeld: TikTok, Adobe Stock

Laatste nieuws