Weekend wishlist: waarom een bottomless brunch bij Celia een absolute múst is

Bottomless brunchen in stijl!

Na een zalig lange avond op het terras met je favoriete wijn is er niks beters dan de volgende dag bijkomen (en de gossip van de voorgaande nacht te bespreken) bij een overheerlijke brunch, nietwaar? Beau Monde tipt daarom graag de Bottomless Brunch in het Amsterdamse Celia.

Brunch, baby

Beau Mondes favoriete maaltijd van de dag? Een uitgebreide brunch. Er is nu eenmaal niks beters dan genieten van allerhande delicatessen met een mimosa in je hand en een hoop juice om met je dierbaren door te nemen. Brunch is dé perfecte gelegenheid om even het drukke weekend helemaal op pauze te zetten en bij te komen.

Daarom is hotspot Celia in Amsterdam de perfecte gelegenheid om je volgende brunch-date in te plannen. Hier ontsnap je aan de drukte van de stad en waan jezelf even in Palm Springs met het 70’s design van frisse citruskleuren en de Californische brunchkaart. Stijlvol én smakelijk!

Uitgebreid menu

Of je nu gaat voor de eggs royal, crispy chicken sandwich of de geliefde cinnamon bun french toast, Celia heeft voor ieder wat wils – en dat alles met een tafel vol cocktails. Ook kun je terecht voor verse zalm en breakfast bagels, verfrissende kale salades, en luchtige blueberry pancakes. Voor wie voor de boozy optie wil gaan, kan 90 minuten lang zich vermaken met onbeperkt prosecco, mimosa’s en bloody mary’s van de kaart.

Elke zaterdag en zondag kun je van 12.30 tot 15.30 uur jouw brunch-plekje reserveren bij Celia voor de Bottomless Brunch, waarmee je dus ruim de tijd hebt voor een heerlijke start van je vrije dag met onbeperkte bubbels en cocktails én uitbuiken na afloop met een prosecco aan je lippen.

Eindeloze opties

Overigens kun je bij Celia ook een heerlijke privébrunch boeken in één van de vele stijlvolle private dining-ruimtes van het restaurant. En mocht je op zondag geen tijd hebben voor een brunch, maar wel trek hebben gekregen in die Californische menukaart van Celia? Dan kun je er gelukkig elke dag terecht voor een hemels diner. En elke dinsdag viert Celia Taco Tuesday. Kortom: keuze te over!

Beeld: Celia

Laatste nieuws