Spaanse royals in roze voor prinses Sofía’s vormsel

Zelfs koning Felipe matchte met zijn dames!

Hoe draag je als familie uit dat je echt he-le-maal happy met elkaar bent? Door bij familie-evenementen in matchende kleuren op te komen dagen, natuurlijk. De Spaanse royals deden het vandaag even voor – en zelfs vader Felipe ging erin mee!

Week vol fiesta’s

Het is een drukke week voor de Spaanse koninklijke familie! Zo vlogen Felipe, Letizia, en Sofía vorig weekend uit naar Wales voor de zogenaamde Leavers Ceremony van het UWC Atlantic – waar overigens ook onze éigen royals bij aanwezig waren. En deze week was het opnieuw feest: vandaag was het tijd voor jongste dochter Sofía om het vormsel te ontvangen. En dat gebeurde in stijl!

Pretty in pink

Nu is zo’n vormsel natuurlijk een flinke mijlpaal voor de jonge koningsdochter, en daarom trok de Spaanse royal familie er gezellig samen op uit om de gebeurtenis luister bij te zetten. Enne: er is duidelijk vooraf heen en weer ge-appt over de outfits, want de immer stijlvolle Reina én de rest van de familie doken op in matchend roze.

vormsel sofía
Beeld: NL Beeld / Action Press

Of welja, alleen opa Jesús Ortiz, Letizia’s vader, liet het afweten met z’n groene stropdas. We gaan er voor het gemak maar even vanuit dat de beste man gewoon roze sokken draagt onder z’n nette pak.

Verder kwamen namelijk álle leden opdagen in roze outfits voor de ceremonie van Leti en Felipes jongste dochter. Van koningin Sofía en oma Paloma Rocasolano, tot zus Leonor en natuurlijk moeder Letizia. Zélfs vaders bleek niet te beroerd om zich naar de modegrillen van z’n meiden te zetten, en droeg een stropdas met vrolijke roze accenten.

Niet te missen

Stralend middelpunt van de familie? Dat was natuurlijk prinses Sofía zelf, die een niet te missen roze jumpsuit draagt van het merk Cayro Woman. Zoals wel vaker bij de Spaanse royals, had deze jumpsuit een bijzonder bescheiden prijskaartje van nog geen honderd euro. Overigens valt er natuurlijk wel wat te zeggen over het modelletje van Sofía’s roze outfit. Hoewel we bij Beau Monde (net als mama Letizia) groot fan zijn van een stijlvolle cut-out hier en daar, zou je kunnen twijfelen of dit kleedje gepast is voor een kerkelijke ceremonie.

Hoe dan ook: Sofía voelt zich er duidelijk helemaal comfortabel in, en dat is lo más importante, nietwaar? Wij hopen in elk geval dat meer royals in ’t vervolg zo lekker matchend voor de dag komen!

Bron: Instagram @Royalfashionpolice | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws