Gespot: Zara Tindall die kennelijk een carrièreswitch naar DJ maakt

De dochter van prinses Anne vermaakte zich prima tijdens de Grand Prix van Monaco.

Hoewel het semi-royal leventje haar prima lijkt te passen, zag het er dit weekend naar uit dat Zara Tindall solliciteerde naar een nieuwe baan – als DJ. Tijdens de Grand Prix in Monaco vertoefde de dochter van prinses Anne op een luxe jacht, waar ze de andere genodigden trakteerde op een – tja, goede beat. 

Heupen los

Het filmpje van Zara waarin ze haar DJ-skills toont, duikt op op het Instagram-profiel van vriendin Natalie Pinkham. De Formule 1-reporter was uiteraard van de partij op de Grand Prix van Monaco, en goede vriendin Zara Tindall mocht mee. Deze gelegenheid liet Zara niet zomaar aan zich voorbijgaan, want terwijl ze vertoefde op een groot jacht, sprong ze in de DJ-booth en gooide ze haar heupen los. Op zo’n moment toch fijn wanneer je geen officiële titels op je naam draagt – we betwijfelen of Kate met zo’n wilde actie ook was weggekomen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Natalie Pinkham (@natalie_pinkham)

Betaalbare outfit

Voor de gelegenheid droeg Zara een nieuw, casual jurkje van ESSENTIEL ANTWERP, gecombineerd met een grote Bulgari-zonnebril, eveneens nieuw in haar collectie. Haar jurk heeft overigens een (voor royal begrippen) bescheiden prijskaartje van 265 euro. Leuk voor als je er royalwaardig bij wil lopen – al moeten we eerlijk bekennen dat een soortgelijk exemplaar ook bij de ZARA verkrijgbaar is voor een vijfde van de prijs. 

Bron: Hello! Magazine, Instagram @Royalfashionpolice | Beeld: NL Beeld, Instagram @natalie_pinkham 

Laatste nieuws